Type to search

SPRÁVY

Poriadny TRAPAS! Neuveríte, čo PREZRADIL Pellegrini v živom vysielaní

V relácii na rádiu sa Peter Pellegrini (Hlas-SD) poriadne oprel do súčasného premiéra Igora Matoviča. Zároveň sa mu však poplietol jazyk tak, že nahral všetkým neprajníkom a pochybovačom.


Peter Pellegirni bol hosťom v relácii. Túto príležitosť využil a súčasnému premiérovi “naložil”, čo sa naňho zmestilo. “Robí z nás oslíkov,” povedal Pellegrini, keď komentoval to, ako premiér občanov prinútil, aby sa zúčastnili na plošnom testovaní. Pellegirni Matoviča obvinil z likvidácie ekonomiky, ale aj z toho, že ľudia sú vďaka jeho vládnemu prístupu frustrovaní a celá krajina je v chaose.

 

Potom sa však lídrovi a najhorúcejšiemu kandidátovi na post predsedu strany Hlas-SD podaril gól do vlastnej brány. Stalo sa tak v momente, keď sa moderátor zaujímal o nadchádzajúci ustanovujúci snem strany, ktorý ako Pellegrini priznal, bude skôr formálnym aktom. Bujarú veselicu si strana zrejme odpustí a môže za to pandémia.


Do úzkych sa bývalý premiér dostal v momente, keď poznamenal, že strana Smer bude mať na jeseň narodeniny. Zaskočil tým dokonca aj samotného moderátora. “Na jar budeme robiť veľké snemy programové, personálne, pracovné, v septembri budeme oslavovať narodeniny Smeru, pretože bol založený 11. septembra,” povedal sebavedomo Pellegrini. “Hlasu, myslíte Hlasu…”reagoval moderátor s tým, že Petrovi Pellegrinimu sa Smer ešte derie na jazyk.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak