Type to search

SPRÁVY

Mazurek VARUJE pred povinným očkovaním: TOTO vraj hrozí Slovákom!

Poslanec parlamentu Milan Mazurek z ĽSNS sa vyjadril k debatám o tom, či má byť vakcinácia povinná alebo nie. Túto tému v nedeľu otvoril premiér Igor Matovič, ktorý v relácii televízie TA3 V politike povedal, že má informácie o tom, že v niektorých európskych štátoch sa hovorí o takej možnosti, že krajiny nebudú povoľovať vstup na svoje územie osobám, ktoré sa nezaočkujú


Ak by sa takéto pravidlá v rámci EÚ zaviedli do praxe, Milan Mazurek to považuje doslova za novú totalitu. Mazurek tvrdí, že premiér Matovič postupne pripravuje verejnosť na skutočnosť, že očkovanie so smrtnosťou 0,2% bude zrejme rovnako „dobrovoľné“, ako sú dobrovoľné aj jeho plošné testovania. „Pre naplnenie týchto protiústavných okolností si zrejme budú ochotní zmeniť aj Ústavu. A predpokladám, že poslanecký klub OĽaNO, ktorý je zhlukom náhodných osôb, netušiacich ako sa vlastne v NR SR ocitli, to s radosťou odhlasuje,“ predvída situáciu poslanec z radov opozície.

 

Dodal, že „nepochybuje“ ani o poslancoch okolo Anny Záborskej a Richarda Vašečku. „Z tzv. Kresťanskej únie, ktorí bez obáv z hryzenia svedomia odsúhlasia všetky šialené fašistické zákony, ktoré táto vláda prinesie. Ústavný súd už nebude disponovať kompetenciou posudzovať súlad ústavných zákonov s demokratickými princípmi Ústavy, a teda je skaza dokonaná.“


„Je až desivé, ako sa EÚ premenila na Sovietsky zväz 2.0, ktorý vďaka technologickému pokroku smeruje k neporovnateľne horšej totalite, akú si komunisti vedeli predstaviť, a teda naša spoločnosť každým dňom získava kontúry románu 1984,“ upozornil v nedeľu na Facebooku Milan Mazurek.

 

„Matovičove opatrenia schvaľujú takmer výhradne ľudia, ktorých príjem nebol týmito šialenstvami dotknutý“ Mazurek tiež dodal, že po všetkých tých mesiacoch pandémie je z jeho pohľadu zrejmé, žeMatovičove opatrenia schvaľujú takmer výhradne ľudia, ktorých príjem nebol týmito šialenstvami dotknutý.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak