Type to search

ŠOUBIZNIS

Známy spevák Habera VYBUCHOL: Neuveríte, čo odkázal Matovičovi!

Treba ho vymeniť! Taká je reakcia speváka Pavla Haberu na doterajšie vládnutie premiéra Igora Matoviča. Vyčíta mu, že nie je dobrým politikom a vodcom, múdrosť a rozvážnosť sú mu podľa umelca vzdialené.


V posledných voľbách Slováci hlasovali za zmenu a ukončili vládu Smeru. Na čelo vládnej koalície sa dostala strana Igora Matoviča, ktorá sa musí navyše pasovať s pandémiou. Čoraz častejšie sa však ozývajú hlasy, že premiér sa nespráva tak, ako by sa vo svojej funkcii mal. Jeho štýl politiky sa nepáči ani Paľovi Haberovi.

 

„Málokedy komentujem takéto veci, ale teraz budem a podotýkam – nie je to tým, že by som strácal nervy a trpezlivosť, ale preto, že sa mi to nepáči,“ napísal spevák na úvod svojho príspevku.


„Nepáči sa mi spôsob vládnutia súčasnej vlády a hlavne nášho premiéra Matoviča. Byť dobrým politikom a vodcom je niečo úplne iné, ako predvádza on. Jasne mi ukazuje, že sa k premiérskemu kreslu dostal nešťastnou náhodou – zúfalou reakciou ľudí na katastrofálny stav našej politiky a krajiny, ktorá zatiaľ veľa šťastia v podobe dobrých politikov nemala. Je vlastne zázrakom, že máme skvelú prezidentku,” vyhlásil na sieti Instagram.

 

V tomto prípade Habera ani nesúhlasí s klasickou vetou, že národ má takú vládu, akú si zaslúži. „Čo sme ale komu urobili, že máme takéhoto premiéra? Múdrosť a rozvážnosť je mu extrémne vzdialená a snaží sa ju nahrádzať konfrontáciami, diktátorstvom, svojou detinskou urážlivosťou a prehnaným vylievaním svojich pocitov prostredníctvom sociálnych sietí (ktoré už nikoho nezaujímajú, ale o to viac nasierajú). Vlastnosťami, ktoré by nemal mať žiadny dobrý a ani priemerný politik! Robiť opatrenia nie je jednoduché – chápem. Čo nechápem – prečo neplatia pre všetkých rovnako, vrátane politikov,” uviedol hudobník.

 

Ten dokonca v závere svojím spôsobom vyzval Matoviča na odstúpenie. „Hmm… Ste tu už dlho! Takže – next, please!” vyhlásil Habera, podľa ktorého by niektorí ľudia na Slovensku potrebovali vakcínu na rozum.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak