Type to search

POLITIKA

Harabin sa pustil do Kotlebovcov: Mazurek mu to ZRÁTAL a TOTO mu odkazuje!

Edita Silna
Edita Silna nov 30


Štefan Harabin natočil emotívne video, kde navrhol opozičným politikom, ako podľa neho povaliť vládu. Jeho nápadom bolo, aby sa všetci opoziční poslanci vzdali mandátu a nikto ich nenahradil. Tak by vraj podľa Harabina nebol parlament funkčný, pretože by nemal 150 poslancov. Či je takáto vec vôbec reálna je asi len rozprávkou.

 

Do Harabina sa pustil poslanec Milan Mazurek, ktorý ho tvrdo skritizoval vo svojom statuse. Mazurek si myslí, že Harabin naschvál vypúšťa takéto informácie, aby rozhádal národne orientovaných voličov a dodáva, že takéto múdrosti nachádza na dne pohárika.


“Za normálnych okolností nereagujem na Štefana Harabina, pretože to nemá žiadnu cenu. Naposledy to bolo potrebné, keď tvrdil že naša strana je projekt americkej tajnej služby CIA a riadi nás Americká ambasáda. Neviem, či túto múdrosť našiel na dne pohárika alebo mu to poradil Aštar Šeran, ale problém spočíva v tom, že tento človek aj naďalej púšťa medzi verejnosť nezmysly, aby rozhádal národne orientovaných voličov, ktorí sa tak medzi sebou hádajú do krvi pre úplné hlúposti, namiesto toho, aby sa venovali konštruktívnej práci. Harabin tvrdí, že keď nám záleží na Slovensku, tak sa vraj ako opozícia máme vzdať mandátov poslancov a vláda padne, pretože parlament tak nebude funkčný. Odhliadnuc od toho, aký sci-fi nápad to je a predstavy, že sa smeráci alebo Pellegrini vzdajú mandátov, lebo to povedal pán CIA, tak je to skrátka nezmysel. Ak by sme sa aj všetci mandátov vzdali, nič sa nestane. Vládna koalícia bude mať naďalej 95 poslancov a veselo budú fungovať, akurát bez opozície. Jedinou možnosťou na predčasné voľby by bolo, keby po 3 mesiace nebol parlament schopný zabezpečiť účasť aspoň 76 poslancov, čo je kvórum pre uznášaniaschopnosť NR SR. To sa ale nestane, pretože vláda má ústavnú väčšinu! Ak by mal Harabin pravdu, tak by sa takmer každá opozícia na Slovensku skrátka vzdala mandátov a žiadna vláda by tu nikdy neexistovala. Nevládol by ani Mečiar, ani Dzurinda, ani Fico. Lenže tak to proste fungovať nemôže, pretože by prestal existovať samotný štát…Harabinov “právny” názor nepotvrdil žiaden ďalší právnik a každý, s ktorým som sa o tom bavil sa z neho vyslovene smeje, vrátane bývalých ústavných sudcov. Preto vás prosím, nestrácajte čas nezmyslami, ktoré z mne neznámych príčin Harabin púšťa do sveta, ale venujte sa radšej zmysluplnejším činnostiam. Šírte pravdu o tejto vláde, informujte svoje okolie o hrozbách a počinoch psychopata Matoviča a zúčastňujte sa protestov. Iba verejný tlak môže zabrať.” napísal Mazurek.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak