Type to search

POLITIKA

Hlina to nevydržal: Na Kollára vytiahol tú najsilnejšiu zbraň! TOTO Boris ešte nezažil!

Známy politik, ktorý sa však po posledných parlamentných voľbách nedostal do poslaneckých lavíc, sa už nemôže pozerať na prešľapy Borisa Kollára. Predsedu parlamentu označil za omyl a verejne chystá proti nemu protest!


Boris Kollár mal po svojej hospitalizácií na krku ďalší škandál, keď sa prevalilo, že ho chodili ošetrovať viaceré kamarátky a tie mali mať konflikt so zdravotnými sestrami. V bratislavskej nemocnici tak bolo príliš rušno a politik po dohode s riaditeľom nemocnice odišiel do domácej liečby. V prospech sestričiek sa ozvala aj Zuzana Čaputová, kým Kollárova ex Rezešová prezradila, ako vníma konflikt so sestričkami ona. Najnovšie sa ozývajú viacerí politici, ktorí žiadajú Kollárov odchod a medzi nimi je aj Alojz Hlina.

 

Ten sa po posledných voľbách nedostal do parlamentu a podľa vlastných slov chystá novú platformu. Kollár na poste predsedu parlamentu je však podľa neho veľký omyl: “Borisa Kollára považujem za omyl a nikdy som sa netajil tým, že je to celé pre mňa zvrátený príbeh. A to dokázal aj teraz. V čase, keď bol zákaz vychádzania, vyváža svoje priateľky, z nemocnice si spraví ktovie čo. Nechcem byť pejoratívny, no človeku napadne kadečo,” uviedol.


Na sociálnej sieti tiež Kollára označil za “mafiánskeho štartéra, podvodníčka a zhýralca”: “Ľudia si robia posmešky zo zlatokopiek, ale o čo nechutnejší je príbeh Kollára, ktorý zaujal náš bohabojný ľud tým, že sa do parlamentu prese*oval? Nie, nezmierim sa s tým, že takýto človek je predsedom nášho parlamentu. Uráža ma to,” uvádza tiež. Hlina plánuje zorganizovať aj protest, ktorý však prebehne veľmi neštandardne: “Protest za odvolanie B. Kollára sa vzhľadom na epidemiologickú situáciu uskutoční netradičnou formou. Ten, kto odlikne, že sa udalosti zúčastní, a zároveň bude zdieľať túto udalosť, bude považovaný za účastníka udalosti aj bez toho, aby sa protestu priamo zúčastnil,” napísal a vysvetlil, že za každého účastníka nakúpi od pestovateľa jablko, pričom vyzbierané ovocie napokon rozdá ľuďom. Protest sa konal 3.12.2021 .


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak