Type to search

POLITIKA

Klamstvá a RODINKÁRSTVO: Neuveríte, čo Raši vytiahol na Jaroslava Naďa!

Spor ohľadom biologického odpadu z celoplošného testovania medzi bývalým ministrom zdravotníctva a dnes poslancom NR SR za stranu Hlas Richardom Rašim a ministrom obrany Jaroslavom Naďom (OĽaNO) pokračuje aj v priebehu víkendu, keď Raši znovu reagoval na status Naďa o tom, že Raši za zaoberá odpadmi z testovania len preto, že v tejto oblasti údajne podniká jeho rodina.


Raši v priebehu týždňa podal trestné oznámenia na neznámeho páchateľa kvôli tomu, že s kontaminovaným biologickým odpadom z testovania sa podľa neho zaobchádza v rozpore s vyhláškami a zákonom. Následne minister obrany Jaroslav Naď na sociálnej sieti zverejnil príspevok, v ktorom uviedol, že Raši je „taký zaťažený na tému bioodpadu“, keďže v tejto oblasti podniká jeho sesternica.

 

Poslanec Richard Raši pripomenul, že upozornil na nezodpovedné a protizákonné nakladanie s nebezpečným odpadom a minister obrany Naď sa tváril, že nič. „Podal som trestné oznámenie a akcia vyvolala reakciu. Keď trafíte klinček po hlavičke, a tá hlavička patrí asi najväčšiemu demagógovi a klamárovi spomedzi všetkých ministrov, protireakcia iste príde.“


“Plná klamstiev, poloprávd, ale najmä úplne od veci. Namiesto toho, aby sa minister obrany priznal a riešil porušenie zákona, keď na Liptove protizákonne skladujú viac ako 300 ton biologicky kontaminovaného odpadu, začal sa vyhrážať a útočiť na moju príbuznú.”

 

Raši píše, že keď si súdny človek prečíta Naďov status, pochopí vraj, že je v koncoch a jediné, čo mu zostáva, je útok. „Trestné oznámenie som nepodal preto, aby som vytočil nejakého ministra Naďa, ale preto, že niekto tu v rozpore s legislatívou nakladá s nebezpečným odpadom z pochybného celoplošného testovania. A to nie je len v rozpore so zákonom, ale môže to byť aj nebezpečné. Pre nás všetkých!“


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak