Type to search

POLITIKA

Vláda likviduje slobodu a zavádza totalitu! Mazurek TOTÁLNE naložil Matovičovej vláde

Edita Silna
Edita Silna dec 12

Opozičný poslanec Milan Mazurek sa postavil pred rečnícky pult. Podľa poslanca si vláda Igora Matoviča želá núdzový stav predlžova a žela si totalitu


Vyjadrenie poslanca Mazureka

“Vládny návrh ústavného zákona o bezpečnosti štátu je obludným zločinom! Tento návrh úplne likviduje demokratické zriadenie a umožňuje zaviesť totalitu!

 

Podľa tohto návrhu môžu:
– Predlžovať núdzový stav vždy o 40 dní, pokojne aj donekonečna (stačí sa vyhovoriť na “pandémiu”),
– Obmedziť ľudské práva a slobody obyvateľov (žiadne protesty, zákaz vychádzania, zatvorené podniky…),
– Zakázať vychádzanie z domu, pokojne na ľubovoľný čas, pretože si predsa môžu núdzový stav predlžovať donekonečna,
– Kohokoľvek na základe kritérií, ktoré si sami určia “evakuovať” na určené miesto. Teda ho pokojne násilím vytiahnúť z domu a odviezť kam si povedia, kde ho môžu držať ako dlho len budú chcieť! Bez súdu, bez obhajoby, bez ľudských práv!!!!


Toto už nie je demokracia, ale totalita! Za žiadny vírus so smrtnosťou 0,2 % toto skrátka nesmú schovávať. Boj proti vírusu je len ilúziou, pretože škody páchané opatreniami sú ďaleko horšie ako škody vírusu. Pamätajte si, že ak si raz vládna moc vytvorí podmienky na jej obludné zneužívanie, tak ku zneužívaniu zákonite dôjde. História nás o tom presviedča dostatočne. A s psychopatom na čele, ktorý týmto získal absolútnu moc, sa ani nemáme o čom baviť.

 

My stále navrhujeme, aby sme začali žiť normálne. Aby vláda podnikla rozumné kroky k zvýšeniu zdravia svojho obyvateľstva, poskytla im rady a návody, dala zdarma vitamínové doplnky a pripravila edukačné videá o zdraví a rizikách obezity. Kto sa bojí, musí dostať od vlády možnosť sa chrániť. Môže nosiť respirátor, skafander… My ostatní, ktorí sa ale nebojíme, musíme mať právo žiť opäť normálny život, inak sa nám zrúti ekonomika a doplatia na to koniec koncov aj tí, ktorí sú dnes vystrašení. Pre drvivú väčšinu ľudí je totiž tento vírus prakticky neškodný. Zároveň je zrejmé, že tieto obmedzenia v zdravotníctve pripravia o život ešte obrovské množstvá ľudí. A to je hrozná etická katastrofa, ktorú žiaden vírus neospravedlňuje!

 

Ak sa s pandémiou nenaučíme žiť, tak nás vláda skrátka zničí takým spôsobom, aký by si vírus nikdy nedokázal ani len predstaviť” vyjadril sa Mazurek


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak