Type to search

SPRÁVY

Puškárová DOPLATILA na Matoviča: TOTO odkazuje moderátorka Slovákom!

Zlatica Puškárová pred pár dňami privítala v markizáckej relácií ako hosťa Igora Matoviča, s ktorým rozoberali aktuálnu situáciu na Slovensku v súvislosti s krízou spôsobenej pandémiou. Po tom, ako premiér skončil v karanténe, ho však musela nasledovať aj moderátorka.


Igor Matovič zavítal pred pár dňami do televízie Markíza, kde v štúdiu spolu so Zlaticou Puškárovou rozoberal súčasnú situáciu a opatreniami na Slovensku. Počas relácie si musel dokonca niekoľkokrát odkašľať, ale vtedy tomuto javu nebola venovaná zvýšená pozornosť.

 

Krátko na to Matovič priznal, že mal pozitívny výsledok po testovaní a putoval do domácej karantény, odkiaľ poslal len pred chvíľou dojímavý odkaz. Aktuálne sa hovorí aj tom, že premiéra môže údajne už v januári vystriedať na poste známy politik. V karanténe sa však neocitol len Matovič, a poputovať do izolácie musela následne aj samotná Puškárová.


“Po informácii, že je pán Matovič pozitívny, som zostala preventívne doma. Čakajú ma PCR testy. Verím, že všetko bude o. k.,” uviedla Zlatica, ktorá si údajne vôbec nevšimla premiérov kašeľ počas natáčania. Slovákom na záver odkazuje len jediné: “Všetkým chorým želám skoré uzdravenie a aj touto cestou vyjadrujem zdravotníkom veľkú úctu a obdiv. Verím, že moje testy budú negatívne, myslím pozitívne,“ dodala.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak