Type to search

POLITIKA

Matovič má strach o vlastný ŽIVOT! Pozrite, ako zmenil svoje správanie voči Slovákom!

Premiérovi Igorovi Matovičovi sa všetko vracia ako bumerang. Protivládne protesty, sa tentokrát konajú proti jeho vláde, čo premiér evidentne psychicky nezvláda a preto slovne  útočí na protestujúcich. Matovič pred voľbami vyhlasoval, že nechce ani len ochranku. Teraz okrem ochranky má aj pancierové auto a polícia počas protestov, hermeticky uzavrela ulicu s jeho domom v Trnave. Čoho sa bojí Matovič?


V súčasnosti, keď je Igor Matovič, polícia pod vedením jeho nominanta Romana Mikulca zvolila úplne inú taktiku. Na proteste proti Matovičovej vláde, ktorý sa konal pred mesiacom 17. októbra, sa plne obrnení policajti postavili pred rozvášnených demonštrantov a vlastnými telami chránili bránu pred úradom vlády, ako by to bola nejaká živá bytosť. Proti demonštrantom, ktorých týmto postojom ešte viac rozzúrili nakoniec polícia použila vodné delo, ktorým sa snažila demonštrantov rozohnať.

 

O mesiac neskôr 17. novembra sa polícia pod ministrom Mikulcom pripravila ešte dôkladnejšie a pred úrad vlády umiestnila zátarasy, aby tak už aj tak zazváranú bránu chránili ešte viac. Takéto okázalé policajné manévre aj s „policajnými korytnačkami „ samozrejme opäť rozzúrili pár desiatok demonštrantov, ktorí si prišli na protest vybiť svoju energiu. A znovanastali strety medzi políciou a pár chuligánmi a opäť tiekla krv na oboch stranách.


Podobné okázale manévre urobila Mikulcova polícia aj pred domom premiéra Igora Matoviča v Trnave. V deň veľkého protestu 17. novembra v Bratislave, na ktorom sa zúčastnilo okolo 20 000 ľudí, polícia preventívne uzavrela ulicu, na ktorej býva premiér Matovič. Na tomto je najlepšie vidieť rozdiel medzi bývalým premiérom Ficom, ktorého dom nebol takto chránený a súčasným premiérom Matovičom, ktorého polícia chráni s nasadením všetkých prostriedkov, ako diktátora v poslednej fáze jeho vládnutia, krátko pred zvrhnutím z čela štátu.

 

Matovič pred voľbami dokonca tvrdil, že on ako premiér by nechcel  ani len ochranku. Dnes nielen, že má ochranku, ktorá ho stráži na každom kroku, ale vozí sa aj v pancierovom aute a okolie jeho domu, je pri čo i len malom náznaku protestu zo strany nespokojných občanov doslova zabarikádované. Takto dopadol premiér, ktorý sa sám vyhlasoval za „obyčajného človeka.“ Dnes je z neho arogantný vládca, ktorý sa ukrýva pred obyčajnými ľuďmi, ktorí majú plné zuby jeho nekompetentného a chaotického vládnutia.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak