Type to search

POLITIKA

VYTOČENÝ Mazurek sa pustil do ministra obrany: TENTO odkaz Naďa položí na kolená!

17. novembra sa v Bratislave konal protivládny protest a minister obrany Jaroslav Naď bol ochotný poskytnúť Vojenskú políciu. Na reakciu z opozície nemusel dlho čakať, Milan Mazurek z ĽSNS mu poslal veľavravný odkaz.


Na toto vyjadrenia ministra obrany sa okamžite ozval poslanec ĽSNS Milan Mazurek, ktorý ho vyzýva, aby prišiel osobne narobiť poriadky s nespokojnými občanmi.


„Tak Jaroslav Naď, ktorý sa na výcviku prežitia naučil zapáliť oheň kresadlom, čo ho kvalifikuje do pozície ministra obrany, nám oznámil, že je pripravený na 17. novembra poslať do ulíc vojenskú políciu. Taký nevydarený ŠTBák je to…Neverím, že ho nejaký vojak alebo policajt môže rešpektovať, veď to je to isté, ako keby ste do boja nasledovali generála Foresta Gumpa. Preto si ani nechcem predstaviť, že je nejaký vojenský policajt schopný sa takto dobrovoľne ponížiť a zasiahnuť proti národu, ktorý ho platí. Ja osobne odporúčam Naďovi prísť robiť „poriadky“ s nespokojnými obyvateľmi osobne. Veď taký veľký hrdina musí ukázať tomu „nevďačnému“ davu, ktorý nevie oceniť jedinečné kvality veľkovezíra dutohlava Igora, ako sa má poslúchať v správnom diktátorskom režime.“ píše Mazurek.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak