Type to search

POLITIKA

Matovič s Naďom si kopli do Kollára: Po takomto náklade premýšla len o ODCHODE!

Edita Silna
Edita Silna jan 18

Na sociálnej sieti facebook to medzi politikmi opäť vrie. Poslanec Národnej rady Miroslav Kollár (OĽaNO) sa včera vyjadril, že celé prípravy na plošné testovanie, ktoré vykonali, boli zbytočné, keďže testovať sa bude už oddnes. Premiér nenechal nič na náhodu a status poslanca okomentoval.


Kollár tvrdí, že už od pondelka majú nachystaný formát a parametre testovania, priestory a ľudí na konkrétne dni. No všetko bolo podľa jeho slov zbytočné, keďže testovať sa bude už oddnes. Od pondelka čakáme na finálne parametre “národného skríningu”, aby sme nerobili duplicitu. Po 6 dňoch sa ich konečne v nedeľu večer dozvieme, vyplýva z nich, že si tie naše prípravy v podstate môžeme strčiť za klobúk.” píše Kollár na facebooku.

 

“Poslal som už ľudí domov sa vyspať, ráno pokračujeme. Starostovia sa o svojich ľudí postarajú a nezabudnú.” dodal Kollár na koniec svojho príspevku.

 

Na toto všetko zareagoval nie len premiér Igor Matovič, ale aj minister obrany Naď, ktorý rovnako ako premiér nenechal na Kollárovi nitku suchú. Obaja mu v komentároch zanechali patrične štipľavú odpoveď. “Hrať sa na cuktového je síce fajn, ale neúprimné,” odpísal mu premiér.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak