Type to search

POLITIKA

Kollár sa zastal občanov a ide proti Matovičovi: “Ľudia toho majú dosť!”

Edita Silna
Edita Silna jan 28

Hnutie Sme rodina nepodporí ďalšie kolo plošného testovania obyvateľov Slovenska na vírus. V dnešnej diskusnej relácii rádia Expres Braňo


Zároveň je za to, aby na Slovensku od pondelka 8. februára fungoval pandemický automat, na ktorom sa vláda dohodla. „Nepodporím nič iné a ak bude chcieť niekto niečo meniť, tak sa voči tomu v hnutí postavíme. Ľudia už toho majú plné zuby, keďže každý deň dostávajú nové informácie,” odôvodnil šéf zákonodarného orgánu.

 

Predseda Národnej rady SR (NR SR) Boris Kollár neodvolá Štefana Holého (obaja Sme rodina) z funkcie podpredsedu vlády pre legislatívu a strategické plánovanie.

 

Povedal to v dnešnej diskusnej relácii rádia Expres Braňo Závodský naživo. Reagoval tak na Holého výnimku, na základe ktorej mohol cestovať do Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska za svojou rodinou aj počas núdzového stavu, ktorý platí na Slovensku. Podľa Kollára Holý nijako neporušil zákon, situáciu však ešte preverí.

 

„Príde mi ako nezmysel, že by si Štefan Holý udelil výnimku sám sebe. Ak však nejako porušil zákon, budem to riešiť,“ dodal Kollár.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak