Type to search

SPRÁVY

Matovičovu vládu ZLYNČOVALA jeho vlastná sestra: TOTO odkazuje vláde!

Edita Silna
Edita Silna jan 28

Sestra premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) Zuzana kritizuje na sociálnej sieti nevšímavosť a ľahostajnosť vládnych politikov s osudmi sociálne slabých ľudí a dôchodcov


Premiérova sestra Zuzana sa v svojom statuse pozastavila nad tým, že vláda neplánuje rozdávať dôchodcom FFP2 respirátory, lebo vraj ”nič nie je zadarmo”.

 

„Tak veríme, že vládu v budúcnosti už ani len nenapadne vydávať nejaké propagandistické vládne noviny za 7 miliónov eur. Lebo ani to by nebolo zadarmo, ale z daní ľudí, ako by boli aj tie respirátory. Inak zo 7 miliónov eur by mohol každý dôchodca na Slovensku dostať minimálne 7 respirátorov FFP2. To len aby ste mali približnú predstavu,“ uviedla.

 

V jednom zo starších statusov zase píše o tom, že vláda by sa miesto vyhadzovania stoviek miliónov eur na zbrane, bojové vrtuľníky a radary, mala sústrediť na to, aby zabezpečila aspoň pre starších ľudí vitamíny a respirátory zdarma.

 

„Hlavne, že pred voľbami majú dôchodcov a toho, ako im nebudú brať sociálne istoty “plné huby”. A dnes, 11 mesiacov! po začiatku coronavírusovej infekcie u nás idú po kritike ľudí ešte len uvažovať nad tým, žeby dôchodcovia mohli dostať možno aj respirátor zdarma. Dobré ráno, političky a politici naši! Ešteže bola tá tlačenica v Lídli. Inak by ste si chudobu ľudí ani nevšimli. Nemáte o nej ani len šajnu,“ skritizovala politikov.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak