Type to search

POLITIKA

Premiér sa pustil do Fica a ten rázne ZAKROČIL: Toto je Matovičov POHREB!

Edita Silna
Edita Silna feb 10

Premiér pri oznámení rekordného počtu nových prípadov pandémie spomenul aj šéfa Smeru. 


Opozičná strana Smer reagovala na slová premiéra Igora Matoviča. Premiér pri oznámení rekordného počtu nových prípadov spomenul aj bývalého predsedu vlády.  “Verím, že idioti ako Marián Kotleba či Robert Fico a spol. si aspoň v tejto mimoriadnej situáciu uvedomia, že na ich bludy a posmešky z rúšok teraz desiatky ľudí doplatí životom,” uviedol Matovič na sociálnej sieti.

 

Smer hovorí, že ide o krivé obvinenia a odmieta ich. “To, čo si dovoľuje I. Matovič, je vrchol drzosti,” píše strana vo vyhlásení s tým, že nespochybňuje epidemiologické opatrenia krízového štábu. “Práve naopak, na svojich tlačových konferenciách dodržiavame všetky nariadenia a odporúčania súvisiace s prevenciou šírenia pandémie,” dodáva Smer.

 

Podľa Smeru sa Matovič ukázal ako slaboch, ktorý sa utieka k obviňovaniu iných. “Práve premiér sa zúčastnil svadby bez rúška a porušil tak vlastné opatrenia a nariadenia. Svojimi fotkami inšpiroval ostatných k porušovaniu pravidiel a dnes sa čuduje, že práve svadby a oslavy sa stali ohniskom nákazy,” poznamenal Smer.  Strana tiež obvinila premiéra z nezvládania ekonomickej a pandemickej krízy.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak