Type to search

POLITIKA

Pellegrini PRITVRDZUJE: Na Matovičovu vládu vytiahol tú najsilnejšiu zbraň!

Peter Pellegrini sa rozhodol rovnako ako Robert Fico začať zbierať podpisy občanov na petičné hárky, ktoré by mohli viesť k referendu o predčasných voľbách. Hlas avízoval, že by chcel voľby už v septembri 2021. Ani v tomto období však neprestáva s kritikou a vláde venuje ostré slová.


Pellegriniho strana aktuálne čelí kritike kvôli kauze poslanca Petra Žigu, no na sympatiách nepridáva ani fakt, že samotný predseda Hlasu mal použiť vládny špeciál na operetný výlet do Nemecka. Najnovšie pobúril aj známe tváre Slovenska, ktoré urazil po tvrdení, že za očkovaciu kampaň zobrali honorár. Napriek tomu je Pellegrini presvedčený, že na koaličné stoličky by sa mal vrátiť práve on a začal spolu s Ficom zbierať petičné hárky, za čo si vyslúžili kritiku poslanca z OĽaNO.

 

Po tom, čo posledné mesiace na pravidelných tlačových besedách vyzýval k odstúpeniu či odvolaniu viacerých ministrov, najnovšie hovorí o odchode celej vlády. Tvrdí, že iné riešenie pre našu krajinu neexistuje, hoci dlhé obdobie neponúkal alternatívne riešenia zvládania pandémie.

 

“Pre dobro Slovákov by bol najlepší odchod celej vlády. Žiaľ, vláda nás každý jeden deň presviedča, že iné riešenie neexistuje. Nedokáže vládnuť, rozhodovať, prijímať opatrenia, vyvodzovať zodpovednosť a nie je schopná vzájomnej dohody. Namiesto toho nám ponúka amaterizmus, absolútny chaos a večné vnútorné konflikty. Za desať mesiacov sa o spravovaní Slovenska nenaučila nič,” myslí si Pellegrini, ktorý po dlhých rokoch v Smere založil vlastnú stranu.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak