Type to search

POLITIKA

Kde je premiér?! Drucker sa pustil do Matoviča: “Koľko ľudí musí ešte zomrieť?!”

Predseda mimoparlamentnej politickej strany Dobrá voľba Tomáš Drucker kritizuje premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) za to, že sa podľa vlastných slov „naschvál“ stiahol a napríklad minulý týždeň nezasahoval ani do rokovaní vlády o otváraní škôl a výnimkách z automatu.


Bývalý minister zdravotníctva a vnútra Drucker poznamenal, že Slovensko zažíva najhorší týždeň v počte mŕtvych. „Správy o viac ako sto mŕtvych obetiach denne už nie sú výnimočné, ale pravidelné,“ napísal vo štvrtok na sociálnej sieti šéf Dobrej voľby.

 

Tomáš Drucker si preto kladie otázku, kde je v tejto situácii premiér? „V najťažšej chvíli pre krajinu opäť mlčí  a už niekoľko dní sa schováva. Možno chcel niekoho vytrestať, že mu opäť nevyšiel jeho “skríning”, ale nie je to nič iné, iba detinskosť a zbabelosť. Takto sa proste premiér nespráva.“

 

„Koľko ľudí ešte bude musieť zomrieť, kým katastrofálne neschopné duo Matovič-Krajčí pochopí, že musia odísť a nechať velenie niekomu aspoň polopríčetnému? Zlyhali vo všetkom. Celoplošná spartakiáda v neefektívnom plošnom testovaní, na ktorú Matovič stavil všetkú autoritu štátu, fatálne zlyhala – presne tak ako sme viacerí vrátane Dobrej voľby opakovane varovali.“

 

Dodal, že šialených experimentov na celej populácii už naozaj stačilo. „Slovensko sa z krajiny, ktorej sa pred rokom prvá vlna zázračne prakticky vyhla, zaradilo medzi štáty s najvyšším počtom úmrtí na obyvateľa na celom svete. Ak toto nie je dôvod na okamžitý odchod, potom už neviem čo,“ tvrdí Tomáš Drucker s tým, že Slovensko má podľa neho na viac.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak