Type to search

POLITIKA

Blaha vypenil a tvrdou kritikou ROZMETAL Čaputovú: “Ona len kopala do Slovenska!”

Edita Silna
Edita Silna feb 15

Podľa poslanca Národnej Rady SR Ľuboša Blahu dehonestuje Zuzana Čaputová úrad hlavy štátu, keď namiesto štátnického  prejavu glosuje nezákonne zverejnené nahrávky Denníkom N, za ktorým podľa Blahu stoja tí istí milionári z Esetu, ktorí financovali aj jej vlastnú kampaň


Podľa Ľuboša Blahu je smutné, že podľa „rozprávkovej víly“ v prezidentskom paláci najväčším problémom Slovenska nie je osud pracujúcich ľudí, sociálneho štátu, seniorov, rodín či sociálne slabších, ale výlučne starosť o menšiny. “Z Čaputovej prejavu sršala nielen typická liberálna nabubralosť a odtrhnutosť od reality na Slovensku, ale aj nenávisť. Nepotila sa síce tak ako Kiska, ani toľko nevzdychala. Ale inak to bol taký istý lacný gýč, aké predvádzal 5 rokov daňový podvodník. Bez myšlienky, bez posolstva, bez vlastenectva. Namiesto toho, aby vyzdvihla, čo sme za 27 rokov dokázali, ona len kopala do Slovenska,” hovorí Blaha.

 

“Gratuláciu si tak zaslúži iba autor jej prejavu Leško, ktorý konečne nahradil v texte liberálne klišé o „tejto krajine“ pojmom „naše Slovensko“. Síce iba malý krôčik z pohľadu normálnych ľudí, ale veľký skok pre liberálov. Ani Leško však neprekročil svoj tieň, keď radšej pomlčal o svojich komunistických článkoch spred roku 1989 a pre istotu Čaputovej nevložil do úst nič o tom, ako ťažko sa žije robotníkom a ako odpudivá je sociálna nerovnosť a koncentrácia majetku – ako odpudivý je liberálny kapitalizmus.”

 

“Jediným posolstvom Čaputovej prejavu tak zostala fanatická nádej liberálov, že prevezmú moc. Iný cieľ nemajú. Toto jediné drží liberálnych fanatikov pri živote. O tom celý čas hovorila. Neznášajú Slovensko a Slovákov a chcú našu vlasť premeniť na neoliberálny prívesok USA. Toto nebol prejav prezidentky. Toto bol prejav treťotriednej televíznej hlásateľky bez akejkoľvek vízie a úcty k Slovensku.”


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak