Type to search

POLITIKA

Sulík NALOŽIL Matovičovi ako nikdy: “Si hnusný, zákerný c*uj!” TOTO položí vládu

Koaličná kríza eskaluje každou hodinou a v stredu Sulík pred kamerami prehovoril prvýkrát aj o rekonštrukcii vlády. Najnovšie mali uniknúť hrubé nadávky, s ktorými sa údajne predseda strany SaS porúčal zo spoločného rokovania.


Koalícia momentálne bojuje s napätými vzťahmi, ktoré sa ešte vystupňovali po tajnom nákupe neschválenej ruskej vakcíny. Richard Sulík pred novinármi prehovoril aj o rekonštrukcií vlády a naplánoval si stretnutie s prezidentkou Zuzanou Čaputovou, rovnako ako Veronika Remišová.

 

Igor Matovič napokon zverejnil na sociálnej sieti video, kde prosí Sulíka aj Remišovú, aby odložili politikárčenie bokom. Diskusie ohľadne zmien vo vláde budú prebiehať aj v najbližších dňoch a výsledok je tak nateraz nejasný.

 

Portál Topky ale prišiel so zarážajúcou informáciou zo zákulisia vlády. Za zatvorenými dverami mali totiž počas rokovania padnúť poriadne ostré slová. Richard Sulík mal údajne odísť z rokovania predčasne a značne podráždený. Matovičovi mal adresovať naozaj hrubé vyjadrenie: “Igor, si hnusný, zákerný klamársky c*uj!” Na údajnej roztržke si okamžite zgustol Erik Tomáš z Hlasu, ktorý sa pohoršoval na sociálnej sieti.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak