Type to search

POLITIKA

Kollár stratil nervy: Vláda dala ľuďom sľuby, ktoré NESPLNÍ! Takto sa nedá pokračovať!

Edita Silna
Edita Silna mar 25

Predseda hnutia Sme rodina a predseda parlamentu Boris Kollár v relácia TA3 Téma dňa vyhlásil, že na divadlo okolo vládnej krízy sa už nedá pozerať. Podľa neho by politici mali byť voči ľuďom korektní a mali by tu pre nich byť, nie naopak


Kollár ešte začiatkom týždňa pripustil odchod jeho hnutia Sme rodina z vlády a „vrátenie moci späť do rúk ľudí“ vypísaním predčasných parlamentných volieb, ak sa predstavitelia súčasnej vládnej štvorkoalície nedohodnú na ďalšom fungovaní do konca budúceho týždňa.

 

Podľa jeho názoru  koaliční partneri vidia svet zjavne „hore nohami“. Prekáža mu, že hádky v koalícii nevznikli kvôli dôležitým veciam ako je napríklad pomoc ľuďom, ale len kvôli osobným problémom jednotlivcov.

 

„Ja som nepočul, že by sme sa hádali, že niekto odchádza z vlády, lebo mu premiér nedovolil urobiť takúto alebo takú sociálnu pomoc. Nie, my sa vadíme tam kto, kde, s kým… Stále je to o nás, o tých miestach. Kto s kým je ochotný sedieť.“

 

„Buďme korektní voči občanom, veď tí sa na nás pozerajú už mesiac, čo tu vlastne robíme,“ pokračoval s tým, že ak nie sú schopní ďalej spolu vládnuť, mali by to otvorene priznať.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak