Type to search

SPRÁVY

Černák začal SPIEVAŤ: Neuveríte, čo VYTIAHOL na Fica, Pellegriniho a zosnulého Lučanského!

Odsúdený Mikuláš Černák sa opäť rozhodol ozvať z väzenia a prehovoriť o súčasnej situácií. Tentokrát venoval ostré slová zosnulému generálovi Milanovi Lučanskému, ale aj politikom Petrovi Pellegrinimu či Robertovi Ficovi. 



Černák sa k slovenskej politike či kauzám vyjadroval už v minulosti, tentokrát sa rozhodol zabŕdnuť do citlivej tematiky generála Lučanského, ako aj podmienok kolúznej väzby, o ktorých sa v poslednom čase veľa diskutuje. “Svet je stvorený zo slov a keď poznáte slová, z ktorých je vytvorený, môžete z neho urobiť čokoľvek chcete. Takýto svet si okolo seba vytvoril aj skorumpovaný bývalý policajný prezident Lučanský,” začal zostra. V súvislosti s Lučanským sa pritom hovorí o ďalších kauzách a pred pár dňami vysvitlo, že 23-stranová správa o smrti potvrdzuje jeho samovraždu.

 

To, že mal dve tváre a dokázal to hrať na dve strany nebola jeho slabosť, ale charakterová výbava – DNA! Dnes som si po dlhšom čase pozrel na RTVS 1 politickú diskusiu O 5 minút 12 s Petrom Pellegrinim a Borisom Kollárom. Hovorili aj o akomsi mučení v slovenských väzniciach. Zrazu!? Pýtam sa, kde boli politici typu Pellegrini, Fico a spol., keď kvôli jednému Černákovi zmenili v parlamente zákon z večera do rána, aby ma mohli udržať vo väzbe až 8 rokov a Ukrajinca Yegorova až 10 rokov a to bez právoplatných rozsudkov? Kde boli kompetentní a vyšetrovacie komisie, keď ma otrávili ako potkana vo väzenskej cele, robili na mňa rôzne nátlaky pod taktovkou Lučanského a spol.?,” pokračuje.

 

Černák napokon zdôraznil, že on sa ale nevešal po dvoch týždňoch väzby na teplákové bundy. “Ja netvrdím, že podmienky v slovenských väzniciach sú v súlade s Európskym dohovorom a porovnateľné s inými členskými štátmi, ale tvrdenia, že tu dochádza až k mučeniu väzňov v dnešnej dobe, sú príliš silné a scestné slová. Vždy je čo zlepšovať, ale nemalo by sa to diať účelovo a len vtedy, keď vám vo väzbách plačú a zbabelo sa vešajú vaši kamaráti, páni poslanci,” dodáva na záver ostrého odkazu.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak