Type to search

POLITIKA

Biháriová hovorí ako ZOSNOVALA progresívny palácový puč! Išla v tom aj Čaputová?!

Predsedníčka mimoparlamentnej strany Progresívne Slovensko (PS) Irena Biháriová sa rozhodla reagovať na obvinenia priaznivcov a poslanca hnutia OĽaNO. Reagovala aj na poslanca Jozefa Pročka (OĽaNO), ktorý upozornil na to, že kvety pre riaditeľku ŠÚKL priviezlo jedno auto


Biháriova ironicky reagovala na obvinenia z ovplyvňovania novinárov, i na tie, že to chce pokaziť Igorovi Matovičovi.

 

„Potom idem na obed do paláca. Tam sa musím zdržať trocha dlhšie, lebo predsa len, plánovať progresívny palácový puč zas nemôžeme len tak narýchlo. “Počuj Zuzi, spravme to my takto: ty na obed vydáš správu, že zmluva s Rusmi má nejaké muchy, povedz že chýbajú prílohy alebo voľačo si vymysli. No a my dáme tlačovku, kde Igorovi podkúrime. Dohodnem aj Zuzanu Baťovú.” A “pani z paláca” mi hovorí: “Vieš čo, mám veru lepší nápad. Oznámim, že podľa zmluvy s Rusmi nežiadajú vakcíny späť kvôli laboratóriám, a rovno štuchnem Igora, aby sa zmluva odtajnila”. “No to nie je zlý nápad. A potom prosím nezabudni narafičiť v Česku tie veci, veď vieš, ako sme sa bavili”,“ popisuje v príspevku Bihariová to, ako si jej kritici predstavujú asi jej prácu.

 

Ďalej reagovala, na to že objednala dodávku s kvetmi a poslala ich Baťovej a zinscenovala tak, že jej ľudia vyjadrujú solidaritu.  „Prepáčte, ja už skutočne neviem, či sa dá na tieto nekonečné šialenosti reagovať vážne a či stoja vôbec za seriózny komentár,“ uviedla. Podľa Biharovej Pročko konšpiroval už skôr, keď šíril správy o ich spojení so stranou Hlas-SD.

 

„Pri toľkej mojej všemocnosti by sme už dávno mali vládu bez Igora Matoviča. Určite by sme boli všetci dostatočne obozretní a demokraticky zrelí, a nedovolili by sme mu degradovať politickú súťaž na reality show. Mali by sme tak vysokú politickú kultúru, že ak by sa takíto nepolitici dostali do politiky, koaliční partneri by neboli ich spolupáchatelia, ale robili im hrádzu. Organizovať palácové prevraty, diktovať médiám a fejkovať kyticové akcie je zrejme ľahšie, než dostať Igora Matoviča z vlády. Darmo,“ dodala.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak