Type to search

SPRÁVY

FOTO: Čaputová klesla na ABSOLÚTNE dno! TÝMTO tromfla dokonca aj Kisku

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky máj 17

Keď bola zvolená do úradu prezidenta Slovenskej republiky Zuzana Čaputová, veľa občanov bez pátosu počítalo s tým, že nebude práve neutrálna. Jednu vec ale asi verejnosť nepredpokladala 


Čo však väčšina občanov nepredpokladala bolo to, že by mohla v nedôstojnosti a zneuctení úradu prezidenta republiky predbehnúť Andreja Kisku, ktorý sa okrem iného vyznamenal tým, že v prezidentskom paláci prijal kozu a počas jedného prejavu k občanom sedel „nonšalantne“ na stole. Od Zuzany Čaputovej, povolaním právničky, sa naopak očakávalo, že sa takýmto eskapádam vyhne a bude, aspoň formálne, zastávať úrad, viac menej, s úctou.

 

Síce sme si zvykli, že sa pani Čaputová rada predvádza a fotí ako modelka z reklamnej agentúry, to by ale samo o sebe nebolo zlé, pretože prezident Slovenskej republiky má v prvom rade reprezentovať, a dobre oblečená a upravená žena môže práve týmto spôsobom spĺňať svoju reprezentačnú úlohu na jednotku.

 

Teda mohla. Najnovšie totiž kolujú sociálnymi sieťami fotografie spred asi roka, na ktorých prezidentka Čaputová asi zabudla, že je v prvom rade prezidentka a nie modelka a dala sa odfotiť v prezidentskom paláci, ako sa sediac na koberci opiera o stoličku! Netreba špekulovať, čo v tom čase robil jej protokolárny úrad, lebo na takýto prešľap netreba ani znalosti protokolu.

Pochopiť, že sa prezident nemá fotiť v takýchto pózach, lebo tým znevažuje úrad, ktorý zastáva, dokáže, okrem prezidentky a jej poradcov, snáď každý občan. Prezidentka týmto fotošútom prekvapila a čo nás v budúcnosti ešte od Zuzany Čaputovej čaká, sa dá po tomto incidente predpovedať naozaj veľmi ťažko. Dúfajme len, že to nebude fotošút v plavkách.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak