Type to search

POLITIKA

Remišovú ZRADA hlboko ranila: TOTO odkazuje svojim straníkom! Končí strana Za ľudí?

Nad Veronikou Remišovou sa poriadne zmráka, pričom musí v posledných týždňoch čeliť nátlaku zo strany kolegov i médií. Je zarážajúce, že straníci, ktorých obhajovala, sa jej teraz otočili chrbtom a žiadajú jej odvolanie.


Členovia strany Za ľudí čoraz naliehavejšie upozorňujú na potrebu zvolania straníckeho snemu, kde sa zvolí nový predseda strany. Mária Kolíková, Vladimíra Marcinková a Tomáš Lehotský sa opierajú o najnovšie politické prieskumy, podľa ktorých je zrejmé, že Remišová vedenie strany nezvláda.

 

Šéfka najmenšej koaličnej strany sa pre médiá nechcela vyjadrovať a dúfala, že sa všetko vyrieši za zatvorenými dverami. Udalosti z posledných dní ju však nepríjemne šokovali. Narýchlo boli totiž zvolaní okresní predsedovia strany v Košiciach, Nitre a Prešove, pričom všetky tri stretnutia boli naplánované v rovnakom čase. Remišová sa tak nemohla objaviť na troch rozdielnych miestach.

 

Bývalá členka strany OĽaNO za tým vidí stranícke intrigy. „Mrzí ma postup mojich kolegov a vyzývam ich, aby zachovali slušnosť a férovosť, a zároveň vytvorili priestor na vnútrostranícku diskusiu tak, aby sa naši členovia necítili tak, že ich názor je nepodstatný a ignorovaný,“ odkázala svojím straníkom na tlačovej konferencií po rokovaní vlády.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak