Type to search

POLITIKA

Heger VYCHRLIL oheň na Fica, Kočnera a Pellegriniho: TENTO odkaz ich zabolí!

Jozef Dobrik
Jozef Dobrik máj 27

Po mimoriadnej schôdzi Národnej rady sa pred mikrofóny postavili viacerí koaliční aj opoziční poslanci. Mária Kolíková informovala v spoločnosti Borisa Kollára o zmenách v kolúznej väzbe, Róbert Fico aj Peter Pellegrini sa pred novinárov postavili s vyhláseniami rovnako. 


Eduard Heger bol však na zasadaní mimoriadnej schôdze taktiež a jeho vyhlásenie médiám bolo tvrdým útokom na opozíciu. Na Róbertovi Ficovi a Petrovi Pellegrinim nenechal suchú nitku a tvrdí, že zasadanie zvolali kvôli strachu z odhalenia.

 

Premiér im venoval nekompromisný odkaz: “Dobre si spomeňme na časy, kedy zaznieval na tejto pôde z úst ministra vnútra a ďalších: “Skutok sa nestal,” počujete to z našich úst?” pýta sa Heger. “V čase, keď oni vládli, tak sa ľudia mohli iba tak pohoršovať na tom, že predseda vlády SR Róbert Fico, podozrivý z nelegálneho financovania vlastnej strany, býva v luxusnom byte daňového podvodníka a nevie to vysvetliť. A aby toho nebolo málo, korunu tohto bezohľadného pošliapavania právneho štátu bolo aj vyčíňanie Mariána Kočnera.”

 

Eduard Heger sa neštíti ani vyjadrení na hlavy predsedov strán Hlas-SD a Smer-SD:“Prípady, ktoré dnes sú riešené, sú to prípady rozsiahlej trestnej činnosti, v ktorých čelia trestnému stíhaniu nominanti strany Smer, ale aj pána Pellegriniho, ktorý bol, a vieme dobre, že bol a je len druhým krídlom oligarchov, ktorí sú v pozadí,” hovorí premiér Heger. Zároveň ich vyzýva, aby prestali zastrašovať a ovplyňovať orgány činné v trestnom konaní.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak