Type to search

POLITIKA

Fico prilial benzín do ohňa! TÁTO komunikácia odhaľuje ZNEUŽÍVANIE štátnej moci a špinavé parktiky…

Predseda strany Smer – SD Robert Fico vo štvrtok na tlačovej besede zhrnul mimoriadne rokovanie NR SR ohľadom tajného stretnutia vládnych špičiek v priestoroch Slovenskej informačnej služby. Podľa neho na tejto schôdzi zazneli aj dôležité fakty, ktoré naštartovali vážne procesy


Ako príklad uviedol otvorenie bezpečnostných previerok viacerým predstaviteľom orgánov činných v trestnom konaní. Podľa Fica sa robia kroky, ktorých cieľom je preveriť to, čo bolo v parlamente povedané na mimoriadnom neverejnom rokovaní.

 

„Po tom, čo sme úspešne presadili to, aby bol na rokovanie národnej rady pozvaný aj bývalý riaditeľ SIS Pčolinský, ale bolo mu Lipšicom zabránené vystúpiť, ktorý má milión dôvodov sa obávať  Pčolinského, sme dnes vytvorili ďalší tlak na predsedu národnej rady a je umožnené individuálnym poslancom národnej rady oboznámiť sa so správou, ktorú včera prečítal pred poslancami Kollár,“ uviedol Fico.

Podľa Fica sme svedkami toho, že sa tu masívne porušujú zákony a zneužíva právo. Dodal, že s vysokou pravdepodobnosťou vo väzbe sedia aj nevinní. „Je tu partia pôsobiaca v orgánoch činných v trestnom konaní, ktorá sa pravidelne stretáva a pracuje s tzv. univerzálnymi svedkami, ktorí majú kriminálnu minulosť a že je to koordinované,“priblížil.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak