Type to search

SPRÁVY

FOTO: PRICHYTENÍ! Takto vládni predstavitelia žúrovali v Tatrách: Limuzíny a polícia pred chatou

Limuzíny s bratislavskými poznávacími značkami a narýchlo rozostavené policajné hliadky.


Čo sa to dialo v sobotu večer v malebnej vile Kamzík v tatranskom Starom Smokovci? Podľa informácií Nového Času si tam vyrazili viacerí členovia vlády, no pôvodné indície, že by malo ísť o utajené rokovanie koaličnej rady, sa nepotvrdili. Kto teda bol v sobotu večer vo vile Kamzík a čo sa tam dialo?

 

Podľa vládnych limuzín sa nám podarilo identifikovať automobil využívaný ministrom životného prostredia Jánom Budajom, ale aj vozidlo, v ktorom často vídať premiéra Eduarda Hegera. Podľa mladých mužov, ktorí vyšli pred bránu vládneho zariadenia Kamzík a preukázali sa ako policajti v civile, sa vo vile stretlo „pár ľudí, ktorí prišli aj s ochrankou“,pričom dôvodom ich stretnutia bolo vraj spoločné sledovanie hokeja našej reprezentácie s Dánskom.

Či sa na stretnutí okrem hokeja riešili aj záležitosti, ktoré momentálne rezonujú slovenskou politickou scénou, sa nám zatiaľ nepodarilo zistiť. Na žiadosť o bližšie informácie nám do našej uzávierky reagoval len Tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR. „Niekoľkí členovia vlády SR vrátane predsedu vlády SR sa zúčastnili na neformálnom stretnutí vo VZ Kamzík spolu s rodinnými  príslušníkmi,“ uvádza sa v oficiálnom vyjadrení vlády.

 

Hovorcovia jednotlivých koaličných strán či konkrétni oslovení politici na žiadosť o bližšie informácie nereagovali, hovorca SaS nás informoval len o tom, že v žiadnom prípade nešlo o koaličnú radu. Tajomstvo o tom, čo sa riešilo na záhadnom stretnutí vládnych špičiek v Tatrách, si tak nateraz šepkajú len steny vládneho zariadenia Kamzík.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak