Type to search

SPRÁVY

FOTO: Heger usporiadal TAJNÚ vládnu párty! TAKTO žúrovali najvyšší ústavní činitelia

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky jún 18

Premiér SR Eduard Heger zorganizoval tradičné stretnutie politikov vo vládnom hoteli Bôrik. Do zariadenia tak v stredu podvečer napochodovali známe tváre vystrojené v slušivých šatách či oblekoch. Poslankyňa Jana Cigániková dorazila dokonca na kolobežke!


Eduard Heger sa po nástupe do funkcie Igora Matoviča ujal aj premiérovských tradícií. Vo vládnom hoteli Bôrik zorganizoval párty, na ktorú dorazili známe politické tváre. Vládne limuzíny v stredu poprivážali ministrov aj poslancov vyštafírovaných v šatách či elegantných oblekoch, foto >>> TU <<<.

 

Hoci malo ísť oficiálne o teambuilding, podľa informácií Ereportu sa za dverami hotela veľa zabávalo. Medzi hosťami dorazil aj Jaroslav Naď s modrinami na tvári či poslanec Jožo Pročko na motorke. Na párty nechýbal ani Richard Sulík, kým Jana Bittó Cigániková a Miroslav Žiak využili služby kolobežky, ktorú si patrične užívali. Tento dopravný prostriedok mal zaujať aj ministerku Kolíkovú, no napokon si nezajazdila. Hostia si mali pochutnať na viacerých druhoch mäsa či guláši. Po teambuildingu ich však čakajú ďalšie politické aj koaličné problémy.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak