Type to search

POLITIKA

Kollár sa OTOČIL vláde chrbtom a kšeftuje so Smerom: TOTO koalícii nevysvetlí!

Jozef Dobrik
Jozef Dobrik jún 19

Spojili výtvarné s hudobným. Poslanci Smeru Ladislav Kamenický a Dušan Jarjabek sa rozhodli, že už majú politiky vo štvrtok večer viac ako dosť a preorientujú sa na umenie. Tak sa aj stalo – usporiadali vernisáž, na ktorej Kamenický vystavoval obrazy a Jarjabek sa vrátil k svojmu spevu.


Na obrazy Kamenického sa totiž prišiel hrdo a bez hanby pozrieť aj predseda parlamentu a člen koalície Boris Kollár aj s niektorými kolegami zo Sme rodina ako Peter Pčolinský či minister práce Milan Krajniak. Kollár neskôr dokonca vystúpil s príhovorom, kde povedal, že síce je na smeráckej akcii, no pochválil celé zorganizovanie akcie a verejne vyhlásil, že bez zakúpeného obrazu neplánuje odísť. Ktovie, čo na takéto stretávanie sa s opozičnou stranou ale povie šéf OĽaNO.

 

Na obrazy sa okrem iných na Bratislavský hrad prišiel pozrieť aj exprezident Ivan Gašparovič s už novým imidžom. Kollár dokonca pochválil aj Kamenického ako zručného ekonóma, no potom vystúpil so speváckym číslom poslanec Jarjabek, ktorý sa neskôr podujal na krst svojho nového CD nosiča, na ktorý v dôsledku aktuálnej doby rozprašovačom nastriekali dezinfekciu!


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak