Type to search

POLITIKA

Zmluva s diablom?! Matovič VYCHRLIL oheň na Sulíka: “Rok nechal prasa pri hrante!”

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky jún 19

Minister financií a predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič na sociálnej sieti komentoval najnovší zásah Národnej kriminálnej agentúry NAKA v rámci akcie Mýtnik 2. Uviedol, že zadržaného manažéra Andreja Holáka chcel odvolať už pred rokom.


Matovič napísal, že pred rokom vyzval šéfa SaS a ministra hospodárstva Richarda Sulíka, aby „vyrazil“ zo štátnych služieb Andreja Holáka, ktorý bol v minulosti napríklad štátnym tajomníkom exministra financií Jána Počiatka. Matovič v statuse na sociálnej sieti nazval Holáka „škodnou“.

 

„Verného to sluhu vagabundov od Fica a Pellegriniho, zlodeja, ktorý napr. uzavrel v mene štátu zmluvu na právne služby za 582 eur na hodinu!“ Uviedol ďalej na margo Holáka Matovič.

 

NAKA vo štvrtok zadržala Holáka a ďalšie osoby údajne v súvislosti s obstarávaním počítačových systémov pre finančnú správu.

Igor Matovič k tomu dodáva, že zo záhadných dôvodov nechal pod svojou ochranou minister hospodárstva Sulík „prasa pri hrante ďalší rok“. „Až si dnes pre neho prišla NAKA. Tým zároveň vzišla verejná objednávka sa dôkladne pozrieť na všetky kšefty, ktoré škodná za ten rok v štátnej firme napáchala,“ uviedol minister financií.
 
Matovič konštatuje, že v poslednej dobe sa akosi rozmáhajú podozrenia, kedy osobne nedokáže pochopiť, prečo si niektorí ministri „doslova mojkajú“ vo svojej blízkosti mafiánskych poskokov. „Chcem zatiaľ veriť, že za tým nie je zmluva s Diablom,“ dodal.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak