Type to search

SPRÁVY

Fico bije na poplach: “Vláda pracuje pre farmafirmy!” Čaká nás POVINNÉ očkovanie?!

Jozef Dobrik
Jozef Dobrik jún 21

Predseda strany SMER – sociálna demokracia Robert Fico dnes povedal, že pred dnešnou tlačovou besedou si dával poradie svojich hodnôt. Na prvom mieste je zdravie ľudí, potom základné ľudské práva a sloboda a na treťom mieste suverenita Slovenska v otázkach zahraničnej politiky


„Dnes ráno skupina poslancov za stranu SMER – SD podala návrh, aby sme na pôde národnej rady rokovali o uznesení, ktorým sme žiadali vládu, aby okamžite zastavila očkovanie detí vo veku 12 – 16 rokov. My sme do tohto uznesenia dali konštatovanie, že sú rôzne pochybnosti o dopadoch experimentálnych vakcín na zdravý vývin detí vo veku 12 – 16 rokov a rovnako sme pripustili, že tam, kde by to odborný lekár požadoval, lebo je to dôležité pre zdravie daného dieťaťa, takáto vakcinácia by mohla prebehnúť.

 

“Neviem to povedať inak, tak to poviem natvrdo, nám sa zdá, že k tomu, ako sa na agenta farmafiriem hrá prezidentka Slovenskej republiky a ďalší členovia vlády, tak sa dnes pridali aj poslanci koalície, lebo tento návrh doslova zhodili zo stola. My vnímame, že dnes je poradovník, kde je pomerne veľké množstvo detí, ktoré čaká na očkovanie, pretože o tom rozhodli ich rodičia na základe lživej kampane, ale aj na základe toho, že týmto rodičom sa začína pripomínať, ak nedáte zaočkovať vlastné dieťa, môže byť vyraďované.”

 

Tiež povedal, že má čím ďalej tým silnejší pocit, že vláda pracuje pre farmafirmy. Médiá žijú z reklamy týchto firiem a politici cítia podporu tých médií, ktoré berú peniaze od farmafiriem. SMER – SD ostro protestuje proti pokusom na deťoch experimentálnymi vakcínami, k pokusom, na ktoré neexistujú žiadne dôvody.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak