Type to search

POLITIKA

Lengvarského DIABOLSKÝ plán je na spadnutie: Pellegrini vie, ako TOTO šialenstvo zastaviť!

Povinné očkovanie pre určité skupiny obyvateľstva? Téma, o ktorej sa doteraz len šepkalo a politici sa jej vyhýbali, sa naozaj dostáva na stôl. Potvrdil to minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (51).


Podľa Lengvarského sa otázkou možného zavedenia povinného očkovania pre určité časti spoločnosti už vo štvrtok zaoberal aj Ústredný krízový štáb. Problémom totiž je, že odborníci očakávajú rozšírenie mutácie delta, ktorá ochromila neočkovaných ľudí v Británii či Portugalsku. Minister sa tak obáva preplnených nemocníc, ako sme to videli na jar.

 

Peter Pellegrini tvrdo bojuje proti vládnej koalícií a predovšetkým sa mu nepáčia vyjadrenia členov strany OĽaNO. O údajných klamstvách prehovoril aj na svojej najnovšej tlačovke, pričom prišiel so šokujúcim tvrdením. S rastúcimi preferenciami strany Hlas- SD má jej líder čoraz viac sebavedomia. Otvorene kritizuje konanie koalície, pričom neustále upozorňuje, že pandémia stále ohrozuje občanov. Peter Pellegrini vyčíta kompetentným, že prestali trasovať ľudí a hranice nie sú dostatočne zabezpečené.

 

Na pretras prišlo aj plošné testovanie, ktoré si Igor Matovič doslova “vydupoval“. Podľa slov bývalého smeráka sa museli dať ľudia pravidelne testovať, aby sa minuli milióny nakúpených antigénnych testov a istá firma blízka predsedovi OĽaNO zarobila poriadny balík.

 

45-ročný politik následne prišiel s vážnym obvinením, podľa ktorého má koalícia vážne uvažovať nad povinným očkovaním proti ochoreniu pre vybrané skupiny obyvateľstva. ,,Minister zdravotníctva na rovinu v jednom z rozhovorov povedal, že zvažujú možnosť a robia si právnu analýzu, či by bolo možné prinútiť občanov SR dať sa povinne zaočkovať proti vírusu. Nikdy nedovolíme, aby vláda, hoci by situácia bola akákoľvek, zákonom či nejakým predpisom chcela nútiť, alebo vydierať občanov, že sa musia dať zaočkovať!“ vyhlásil Pellegrini.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak