Type to search

POLITIKA

“Očkovací fašizmus!” Bezmocný Blaha posiela Slovákom TRPKÝ odkaz: Doplatíme na to MY!

Jozef Dobrik
Jozef Dobrik jún 21

Za to, že Slováci sa odmietajú dať očkovať, môže Smer. Takto tému nezáujmu o očkovanie uzatvorili zástupcovia koalície v nedeľných diskusných reláciách. Opozičný poslanec za stranu Smer-SD Ľuboš Blaha sa však nečuduje. Za všetko, čo sa koalícii nepodarí, môže v podstate Smer


Ako hovorí Blaha, na týchto tvrdeniach je možné sa už len zabávať. Koaliční poslanci totiž túto toľkokrát opakovanú tézu vysvetlili tým, že Smer nedostatočne podporuje očkovaciu kampaň. A podľa Blahu majú pravdu. Smer totiž namiesto premávania sa pred kamerami s obnaženými plieckom a zapichnutou vakcínou v ňom totiž žiada objektívne informovanie občanov a vyzýva k zachovaniu dobrovoľnosti očkovania.

 

Ďalším polenom hodeným pod nohy koalícii je samozrejme to, že si „dovolili povedať pravdu o kapitalizme,“ keďže doteraz nikto na Slovensku netušil, že z očkovania majú farmafirmy obrovský zisk, vysvetlil ironicky Blaha.

 

Povedať pravdu, že zisky fajzeru budú len za dva roky 35 miliárd, je úplný zločin proti ľudskosti. Povedať pravdu, že vakcíny sú iba experimentálne a nemôžeme vedieť, aké následky ešte prinesú, to je zločin proti ľudskosti,“ uviedol na sociálnej sieti.

 

A za najväčší zločin proti ľudskosti koalícia pokladá to, že Smer upozornili na skutočnosť, že po očkovaní zomrelo už viacero ľudí a stovky ďalších trpia kvôli nežiaducim účinkom. „A oni sa čudujú ľuďom, že sú skeptickí. Dnes je to Delta, zajtra bude Omega. Budú ľudí strašiť, aby zisky korporácií rástli a aby likvidovali slobodu,“ poukazuje Blaha.

 

Ten ďalej tvrdí, že v Smere plánujú tvrdo bojovať proti očkovaniu detí, aj proti povinnému očkovaniu. To, čo sa na Slovensku rozmáha, je podľa jeho slov „očkovací fašizmus.“


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak