Type to search

SPRÁVY

Matovičova TEMNÁ minulosť sa prevalila: Jeho bývalý spolužiak je obvninený v kauze!

Jozef Dobrik
Jozef Dobrik júl 02

Už v utorok večer má parlament hovoriť o odvolávaní ministra financií Igora Matoviča. Na toho spustila mimoparlamentná strana Hlas spŕšku kritiky s dôvodmi, pre ktoré odvolávanie iniciovala. Matúš Šutaj Eštok však prehovoril aj o tom, že Matovičovým exspolužiakom má byť obvinený Michal Suchoba. 


Odvolávanie Igora Matoviča je naplánované už na utorok večer, kedy má prebehnúť v parlamente rozprava, po ktorej bude nasledovať stredajšie hlasovanie. Iniciátorom odvolávania je mimoparlamentná strana Hlas, ktorá na sociálnej sieti zhrnula štyri hlavné dôvody odchodu Matoviča. To však nie je všetko.

 

Matúš Šutaj Eštok z Hlasu tvrdí, že problémom je aj Matovičov bývalý spolužiak Michal Suchoba, ktorý je dnes obvinený v závažnej kauze Mýtnik. “Ďalej je to kriminálnik a jeho spolužiak z vysokej školy Michal Suchoba, ktorého verejnosť pozná z nahrávky s Kočnerom a teraz beztrestne behá po slobode a vypovedá, na koho mu povedia,” tvrdí nezaradený poslanec.

 

Pravdou však nateraz je, že minister financií skončil štúdium na Fakulte managementu na Univerzite Komenského v Bratislave v roku 1998. V rovnakom roku absolvoval na fakulte štúdium aj Michal Suchoba, no rovnako s ním aj ďalších 98 študentov a 270 študentov získalo jeden z titulov. Je tak otázne, či sa minister s obvineným vôbec poznali, pričom samotný ročník nie je dôkazom blízkych kontaktov.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak