Type to search

POLITIKA

Nôž do chrbta! Neuveríte, ako chce Sulík POTOPIŤ Matoviča: Je TOTO koniec vlády?!

Poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SD) sa vo svojom statuse okrem iného venoval aj parlamentnej schôdzi, na ktorej chce opozícia odvolávať ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO)


Podľa Blahu sú v koalícii natoľko rozhádaní, že sa v utorok nevedeli dať dokopy. Blaha tiež tvrdí, že SaS-ka chce Matoviča potopiť, a preto sa včera nedokázali zísť.

 

Podľa opozičného poslanca môže zase dôjsť k výmene názorov, nakoniec by ale Matoviča mali predsa len podržať. „Jasné, Sulík nakoniec ako vždy podrží balónik a Matoviča podrží, vždy predsa bol len Matovičov otlkánek. Ale je dobré vedieť, že koalícia je už zase dva milimetre od rozpadu. Skúsime ju dnes v parlamente doraziť,“ uviedol Blaha na sociálnej sieti.

 

Poslanec sa venoval aj téme očkovanie. Vysvetlil, aký je ich postoj k návrhu, ktorý tento týždeň predložili niektorí poslanci, aby bolo trestné nútiť niekoho do „nepovinného očkovania“.

 

„Prepáčte, ale to by bola nahrávka na smeč očkovacím propagandistom z vlády. Ak by takýto zákon nejakým zázrakom prešiel, tak by jednoducho očkovanie vyhlásili za povinné a bolo by vybavené, pretože trestné by bolo nútiť len do ‚nepovinného‘ očkovania,“ uviedol s tým, že podľa jeho názoru by malo byť očkovanie dobrovoľné.

 

„Môj názor je, že očkovanie má byť dobrovoľné. Bez výnimiek. Preto som sa zdržal. Bojujeme za slobodu a musíme byť dôslední,“ dodal.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak