Type to search

POLITIKA

Unikla vraj TAJNÁ nahrávka Imreczeho a Mikulca: TOTO potopí ministra vnútra!

Obvinený kajúcnik František Imrecze mal vypovedať o špičkách Smeru aj Hlasu. Na polícií mal spomenúť úplatok pre Petra Pellegriniho, tajné stretnutie vo Ficovej kancelárií či svoj úplatok, ktorý mal vybaviť Robert Kaliňák. Toto mal na tajnej nahrávke povedať o Mikulcovi.


Exšéf finančnej správy František Imrecze mal pred časom vypovedať o závažných skutočnostiach týkajúcich sa politických špičiek Hlasu aj Smeru. Prehovoril o tajnom stretnutí vo Ficovej kancelárií, o úplatkoch, ktoré mal sprostredkovať Robert Kaliňák či o úplatkoch pre Petra Pellegriniho. Všetci spomínaní sa voči jeho výpovedi ohradili so slovami, že ide o klamstvá.

 

Najnovšie zverejnila Pluska obsah tajnej nahrávky, na ktorej má údajne prebiehať rozhovor medzi Imreczem a Zurianom. Baviť sa majú o úplatku 100-tisíc eur pre Romana Mikulca: “Mňa toto tiež vytáča do nepríčetna, že oni sa tvária, akože boli najčistejší na svete a ani len nič sa okolo nich nešuchlo, lebo to tak nie je… Ja si tykám s tým Romanom, ja ho mám v mobile, my sme sa pravidelne stretávali. Nevnímam ho ako politika. On sa snaží lavírovať medzi Matovičom a čo on chce. On mi nepripadá ako Matovičovi ľudia,” má tvrdiť Imrecze.

 

Na údajnú nahrávku už zareagoval aj samotný minister Mikulec: “Počas svojho pôsobenia vo Vojenskej spravodajskej službe som sa stretol s Františkom Imreczem na rokovaniach o nákupe analytického softvéru pre VSS, ktorého nákup odsúhlasila vtedajšia premiérka Iveta Radičová. Kategoricky odmietam, že by som požadoval akýkoľvek úplatok,” uviedol. Zurian potvrdil, že sa s Imreczem stretol, no nevedel povedať nič bližšie vzhľadom k tomu, že nevie, o akú nahrávku sa presne jedná.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak