Type to search

ŠOUBIZNIS

Moderátor Forgáč sa kráľovsky nabalí! TOTO má byť cieľom očkovacej lotérie?!

Edita Silna
Edita Silna aug 20

Osud známeho moderátora je síce v šou neistý, no podľa oficiálnych zmlúv, ak Marcel Forgáč zostane očkovacej lotérii verný, príde k pekným peniazom. A zdá sa, že si prilepší o väčší balík ako sa pôvodne zdalo. Okrem pláce za nedeľňajšie časti totiž Forgáč účinkuje aj v dennom žrebovaní šou.

Podľa denníku Nový Čas jeden z moderátorskej dvojice šou Byť zdravý je výhra Marcel Forgáč má zajačie úmysly. Po úvodnom fiasku totiž uvažuje nad odchodom z televíznej relácie. Či naozaj program opustí je ešte otázne, ale určitou motiváciou zostať by mohli byť honoráre, ktoré moderátorská hviezda za účinkovanie v relácii obdrží. O aký obnos vlastne ide?

EReport už písal o odmene, ktorú Forgáč vyfasuje za moderovanie hlavného programu očkovacej lotérie. Podľa zmluvy v Centrálnom registri zmlúv Forgáč bude spolupracovať na 12 častiach, z ktorých každá má približne 55 minút. 

Zmluva je síce voľne dostupná v centrálnom registri zmlúv, no pod Forgáčovým menom by ste ju v databáze hľadali márne. Biznis je totiž napísaný medzi verejnoprávnou televíziou a moderátorovou firmou Chillout s.r.o.

Za prvé tri diely mu podľa zmluvy televízia zaplatí odmenu 5 400 eur, za ďalšie štyri diely 7 200 eur a za zvyšné 9 000 eur. Dokopy tak verejnoprávne médium moderátorovi nasype do vrecka 21 600 eur.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak