Type to search

POLITIKA

VIDEO Amatérska rekcia! NERVÓZNA Remišová sa domotala až tak, že sa strápnila

Vicepremiérka a šéfka strany Za ľudí Veronika Remišová, ktorej poslanecký klub sa už pred niekoľkými dňami rozpadol ako domček z karát, reagovala na zatiaľ neprávoplatný rozsudok, ktorý samosudkyňa Špecializovaného trestného súdu v Pezinku Pamela Záleská, vyniesla nad bývalým špeciálnym prokurátorom Dušanom Kováčikom. Čo vám povieme, bola to hotová komédia a trapas v jednom pred kamerami. Dokonca podľa všetkého “neohrabaný” rozhovor s Remišovou niektorí vysielali aj naživo. Video uniklo od novinárov, ktorí boli na mieste a získal ho aj eRepot.

Remišová sa pred novinármi od začiatku zdala byť zjavne vystresovaná až nervózna. A podľa toho vyzerala aj jej reakcia.

“Robert Fico, zdá sa, že…. pardon. Aj z posledných udalostí je zrejmé, že Robert Fico Dušana Kováčika mimoriadne podporoval a je možno zrejmé, že aj posledné veľmi arogantné a vulgárne zatýkanie, respektíve obvinenia, sú priamo odozvou na to, že Dušan Kováčik bol právoplatne odsúdený,” uviedla pred novinármi Remišová.

Vzápätí jej zástupcovia médií pripomenuli, že Kováčik určite právoplatne ešte odsúdený ešte nebol. “Nie sú to prisilné slová?” – opýtal sa Remišovej jeden z novinárov. “Pardon, právoplatne odsúdený ešte nebol….To vy vymažete, hej…? Dobre…” – reagovala vzápätí so širokým úsmevom pani vicepremiérka.

A rovnako s veľkým úsmevom “spracovala” aj informáciu, že niektorí žurnalisti jej rozhovor vysielajú aj naživo. “One time next time?” – podpichol ju redaktor s mikrofónom v ruke. “One time, next time nie, ale…” – snažila sa Remišová situáciu zľahčiť.

“Obvinenia, sú priamo odozvou na to, že Dušan Kováčik bol právoplatne odsúdený. Pardon, právoplatne odsúdený ešte nebol….To vy vymažete, hej…? Dobre…” reagovala vzápätí so širokým úsmevom pani vicepremiérka.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak