Type to search

POLITIKA

Blaha: “Remišová sa za dva roky vo vláde stala ženským ekvivalentom Ďura-truľa.”

Edita Silna
Edita Silna jan 24

Neviem, či existujú v slovenskej politike srandovnejšie postavičky ako Remišová a Krúpa. Taká koncentrácia ľudskej hlúposti a zloby, to by malo byť normálne – mládeži neprístupné, píše na sociálnej sieti poslanec za opozičný Smer-SD Ľuboš Blaha.

1. Ja síce chápem humoristickú pridanú hodnotu Veroniky Remišovej a nečudoval by som sa komediálnym reláciám, keby si ju pozývali na rozhovor – veď smiech lieči.

2. Ale preboha, prečo má politička s podporou nízkotučného mlieka samostatný priestor v politickej relácii, kde nemá žiadneho oponenta a nechávajú ju dokola verklíkovať “lebofico” a šíriť hoaxy a dezinformácie.

3. Veď to motovidlo ničomu nerozumie. Za svoje dva roky vo vláde sa stala ženským ekvivalentom Dobšinského Ďura-truľa – smeje sa na nej celé Slovensko. Tá baba sa raz dostane do ľudových povestí.

4. Lenže keď tuná Vasilisa povie, že Smer vyrokoval Dohodu s USA, moderátor jej predsa musí oponovať, že je to čistá lož – Smer americký návrh zamietol a túto dohodu prijať odmietol. Odkedy sa odmietnutiu hovorí vyrokovanie?

5. Rovnaký hoax o Smere šíril aj ťulpas Krúpa na RTVS, ale to neprekvapuje – vždy, keď sa tento prihlúply človiečik s charizmou priemerného nemeckého esesáka objaví v televízii, preferencie OĽaNO padajú ešte hlbšie pod nulu.

6. Problém je, že sa k hoaxom pridal aj moderátor verejnoprávnej televízie RTVS, a to je naozaj škandál. Makara hovoril o mne, vraj som urobil nejaký “názorový obrat” – a to je nechutná lož.

7. V roku 2019 som tvrdo bojoval proti Dohode s USA, lebo som mal tie isté obavy ako dnes – že tu budú americké základne, cudzie vojská a strata suverenity.

8. Potom Robert Fico s Andrejom Dankom všetky špekulácie rozohnali tým, že dohodu zarezali. Na eurovýbor som vzápätí pozval ministra Lajčáka, aby potvrdil, že zmluva je zhodená zo stola.

9. Ten explicitne povedal o Dohode s USA toto: „Odvolávate sa na návrh, ktorý sme neakceptovali. (…) Som blázon a neviem kde žijem? Tá zmluva nie je na stole.” (21. 3. 2019 o 10:26 hod)

10. Preverte si to, pán Makara a potom sa hanbite: https://www.aktuality.sk/…/online-nie-som-blazon…/

11. Makara to dobre vie, lebo na tom výbore bol. Vzápätí som vyhlásil, že som rád, že v akýchkoľvek rozhovoroch s USA platia naše zásadné mantinely – žiadne základne, vojaci ani strata suverenity. A kvôli tomu sme Dohodu s USA nikdy neschválili.

12. Ak dnes Makara z RTVS kriví realitu a klame, že som zmenil názor, je to ťažké zlyhanie verejnoprávneho média. RTVS šíri dezinformácie a podieľa sa na goebbelsovskej propagande Naďa a jeho krúp. Žiadam okamžité ospravedlnenie.

13. Najsmiešnejšie je, ako sa ma boja – keď tam nie som, tak do mňa kopú. Ale keď Smer navrhne do relácie mňa, tak ma opakovane zamietajú. A zbabelec Krúpa ustráchane odvoláva svoju účasť, lebo je z Ľuboša Blahu pokakaný ako potkan z deratizéra.

14. Ale keď tam nie som, tak je veľký hrdina a zákerne útočí, že som “poslanec, ktorého meno sa nevyjadruje”. Chápme oddnes slovo “krúpa” ako jednotku politickej zbabelosti.

15. Obranná dohoda s USA nás ženie do vojny s Ruskom. Televízie zamlčiavajú pravdu a nepozývajú hostí, ktorí by ju mohli nahlas pomenovať. Goebbels by to nerobil inak.

Ale zase – treba uznať, že nedeľný pohľad na Remišovú a Krúpu má mimoriadne blahodarný vplyv na zdravie slovenskej verejnosti – nič vám tak neprečistí črevá ako tieto dve liberálne preháňadlá.

Krásnu nedeľu, priatelia! Nezabúdajme: “Pravda víťazí… Aj tak ju nikdy nezabijú, tá nikdy nezomrie…”

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak