Type to search

POLITIKA

“Bezbrehý papalášizmus a rodinkárstvo!” Tomáš rozsekal policajného prezidenta

Jeden z predvolebných sľubov hnutia OĽANO v kampani na voľby do Národnej rady Slovenskej republiky v roku 2020 bol koniec dosadzovania tzv, “našich ľudí” do vysokých funkcii.

Len pred pár hodinami uzrel svetlo sveta škandál dočasného policajného prezidenta Štefana Hamrana. Podľa informácií Hospodárskych novín mal práve Hamran cestovať na súkromnú dovolenku luxusnou, štátom zapožičanou limuzínou. Aj so svojou podriadenou. Okamžite sa na šéfa polície strhla vlna kritiky z viacerých strán. Jedným takým kritikom správania Štefana Hamrana je opozičný poslanec strany Hlas-SD Erik Tomáš.

Poverený policajný prezident Štefan Hamran, nominant ministra vnútra a teda OĽANO sa vyváža na luxusnom štátnom bavoráku a to dokonca aj na dovolenky. K dispozícii pritom má niekoľko služobných vozidiel i šoféra. Rodinkárstvo v OĽANO zobrali doslova. Ako je už známe, hnutie obsadilo svojimi ľuďmi posty prednostov všetkých okresných úradov.

„Bezbrehý papalášizmus a rodinkárstvo musia skončiť. Dušoval sa pri preberaní vlády Igor Matovič. Do programového vyhlásenia si dokonca napísal, že štátnu správu nebudú obsadzovať tzv. našimi ľuďmi, ale odborníkmi. A ako to dopadlo? Po dvoch rokoch tejto vlády papalášizmus a rodinkárstvo neskončili, ale naopak prekvitajú. Štátna správa je doslova zamorená tzv. našimi ľuďmi. Vládny valec hulvátsky zmenil zákony, aby si ich tam podosadzoval. Transparentné výberové konania? Nedajte sa vysmiať,” píše Erik Tomáš vo svojom statuse na Facebooku.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak