Type to search

POLITIKA

Eštok v NR prskal od zlosti: “Drogy, prostitútky, že sa nehanbíte! Ľudia nemajú čo do úst!”

“V čase rekordného zražovania, kedy máme na Slovensku historicky najvyššiu medzimesačnú infláciu 8,5%, kedy vláda nerobí nič pre ľudí, nijako im nepomáha, nereaguje na rast cien pohonných hmôt, na rast cien energií, na nich kašle, tak partia poslancov OĽaNO sa rozhodla, že najväčší problém na Slovensku a v slovenskej spoločnosti sú drogy. Prípadne keby tu ešte bol pán Šudík tak ešte prostitútky,” začal v rozprave poslanec strany Hlas Matúš Šutaj Eštok.

“Toto je vaša robota, riešiť drogy, prostitútky a podobné veci. Na ľudí kašlete. Spýtam sa, čo urobila táto vaša vláda a vaša koalícia – vy poslanci pre ľudí? Ako reagujete na ten dramatický rast cien? Čo ste urobili?

Vytáča ma to neskutočne, ale na to sme si už zvykli. Že vy neriešite problémy ľudí, vy riešite pseudoproblémy. Drogy, prostitútky a podobné nezmysli.

Že sa nehanbíte, že máte tú drzosť. V čase, keď ľudia nevedia, čo dajú do úst, za čo zaplatia nájmy, za čo zaplatia účty za energie, tak vy idete porušiť rokovací poriadok s absolútnou drzosťou sa tu idete baviť o drogách, vy ste normálni?”

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak