Type to search

POLITIKA

Danko sa pustil do boja so Šeligom a poslal mu štipľavý odkaz! “Kto vás platí?!”

Predseda mimoparlamentnej SNS a exšéf Národnej rady Andrej Danko položil zaujímavú otázku koaličnému poslancovi zo strany Za ľudí Jurajovi Šeligovi. „Kto vás platí, pán Šeliga?” znie otázka Andreja Danka na adresu bývalého podpredsedu parlamentu na sociálnej sieti.

Podľa všetkého má ísť o reakciu na Šeligu, ktorý Dankovi adresoval rovnakú otázku. „Pán Šeliga sa ma vraj verejne na Facebooku pýta, kto ma platí, keď som na hranici kritizoval príchod vojsk USA. Pán Šeliga, nie som ako Vy a ani Zuzana Čaputová. Vy by ste mohli verejne povedať, kto Vám platil protesty a pani Čaputová by mohla zverejniť kompletné náklady svojej prezidentskej kampane. Platí stará múdrosť „Podľa seba, súdim teba,” reaguje Danko.

„Pán Šeliga, jednoducho tu nechcem cudzie vojská, čo je na tom zlé? Chcem hrdé, sebavedomé a suverénne Slovensko. Prepáčte, niečo som na rozdiel od Vás pre tento národ aj urobil. Keď budete v parlamente, opýtajte sa, ako to tam vyzeralo pred rokom 2016. Skúste aj Vy aspoň niečo urobiť pre Slovákov. Neslúžte len záujmom USA. Útočiť a kritizovať je ľahké,” odkazuje Danko Šeligovi.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak