Type to search

POLITIKA

Zúriaca vojna, vrcholiaca kríza a on TOTO? Šeliga sa prezradil! Luxusný romantický zážitok?!

Dopriali si romantickú dovolenku? Špekulácie o tom, že poslanci Za ľudí Juraj Šeliga (31) a Jana Žitňanská (47) majú k sebe až podozrivo blízko, sa objavili už v máji 2020. Dvojica odvtedy akýkoľvek vzťah razantne popiera, no aktuálne ich opäť prezradili fotografie zo sociálnej siete.

Vo veľkonočnom období navštívila delegácia predsedu Národnej rady Borisa Kollára Izrael. Súčasťou pracovnej skupiny boli niektorí poslanci Národnej rady. A medzi nimi aj bývalý podpredseda parlamentu Juraj Šeliga. Ako to už býva zvykom, politici radi uverejňujú fotografie na sociálnej sieti. Neodolal ani spomínaný poslanec.

Na sociálnej sieti uverejnil fotografiu z otvorenia kultúrneho inštitútu v Jeruzaleme, a to v spoločnosti ministra zahraničných vecí Ivana Korčoka a poslaneckého kolegu z klubu OĽaNO Gábora Grendela. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby v ten istý čas nezverejnila fotografiu z Izraela aj jeho stranícka kolegyňa Jana Žitňanská.

„Tento spôsob veľkonočného kúpania zdá sa mi dosť šťastný,“ napísala k fotografii, na ktorej pózuje s bahennou maskou z Mŕtveho mora. Že by to bola náhoda? Hoci Šeliga aj Žitňanská akýkoľvek viac než kamarátsky a kolegiálny vzťah medzi sebou dlhodobo popierajú, boli spolu už viackrát „prichytení“.

Prvýkrát v máji 2020 nafotil portál topky.sk, ako politik nadránom vychádza z bytu svojej kolegyne Žitňanskej. Následne minulý rok v máji, keď Šeliga porušil zákaz vychádzania a do noci sedel v známom bratislavskom podniku, bola s nimi aj jeho poslanecká kolegyňa. Politik vtedy odstúpil z postu podpredsedu Národnej rady. Funkcie predsedníčky sociálneho výboru sa vzdala aj Žitňanská.

Dvojica aj prednedávnom uverejnila fotky na sociálnej sieti, ktoré dokazovali, že Valentína trávili spolu na výlete na Záhorí. Podobný scenár sa zopakoval aj teraz. S otázkou, či veľkonočné obdobie trávili spolu na dovolenke v Izraeli, denník Plus 7 dní oslovil Žitňanskú aj Šeligu. No do uzávierky neodpovedali.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak