Type to search

POLITIKA

Pavlína Matovičová sa OSTRO pustila do Čaputovej kvôli manželovi! Bráni ho zubami nechtami!

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky jún 15

Pavlína Matovičová je manželkou jedného z najkontroverznejších politikov na Slovensku. Aj napriek tomu, že mnohí občania by mu radi dali poriadnu lekciu, ona hrdo stojí po jeho boku. Zdá sa, že ružové okuliare má aj po dlhých rokoch manželstva so šéfom strany OĽaNO.

Igor Matovič je v očiach svojej manželky stále bojovníkom, ba dokonca ho označila za rytiera, ktorý sa jej mal neraz zastať, keď bola predmetom útokov zo strany smerákov. Jeho prítomnosť má na Pavlínu pôsobiť upokojujúco, pričom je taktiež oporou svojej polovičky. Podľa jej slov ide priam vybuchnúť, keď o politikovi niekto klame.

Matovičová taktiež priznala, že sa neobáva vojny, ale dehontestácie hodnôt u mládeže. ,,Napríklad im vymývajú mozog zvrátenosťami- vraj pohlavím môžu byť tým, čo chcú. Len čakám, kedy sa niekto bude cítiť ako zvieratko či kameň…,“ povedala v rozhovore pre magazín Šarm. Ako tvrdí, sama má kamarátov, ktorých priťahuje rovnaké pohlavie, no váži si, že vlastnú orientáciu skrývajú pred verejnosťou. Údajne im nik neberie právo na šťastný vzťah s ich partnerom.

Rodáčka z východného Slovenska sa vyjadrila aj k prezidentke, pričom vulgarizmy na jej adresu považuje za neospravedlniteľné a chrapúnske. Urážky venované Čaputovej majú demoralizovať slovenskú hodnotovú budúcnosť. Napokon sa v súvislosti s balíkom pomoci pre rodiny, ktorý prezidentka vrátila do parlamentu, rozhodla pre kritiku. Neodpustila si jej poslať odkaz ako žena žene. ,,Možno len, že žena sa nemusí do všetkého miešať a niekedy je mlčanie zlatom a za dobré veci treba bojovať,“ dodala mama dvoch dcér.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak