Type to search

POLITIKA

POTVRDENÉ! Kollár bude 13. krát otcom, jeho favoritka má už riadne bruško

Multiotecko Boris Kollár je nezastaviteľný. Ďalší potomok bude čoskoro na svete!

Bude mať detí ako smetí! Predseda Národnej rady SR Boris Kollár (56) sa zatiaľ oficiálne priznal k dvanástim deťom. Počet jeho ratolestí bude, zdá sa, čoskoro opäť väčší. Matkou jeho ďalšieho potomka by podľa našich informácií mala byť jeho aktuálna favoritka Laura Vizváryová (28).

S blondínou sme ho neraz pristihli na viedenskom letisku, keď sa vracali zo spoločnej dovolenky v Dubaji. Podnikateľka s módou je už slobodnou matkou a svojho času sa snažila uspieť v slovenskej verzii X Factora. Aktuálne má však príjemnejšie starosti. Už nejaký ten mesiac sa v kuloároch šušká, že je tehotná.

A je to naozaj tak! Reportér PLUS 7 DNÍ ju vo štvrtok poobede stretol, ako si vykračuje pred jej obchodom na Laurinskej ulici v Bratislave. Mala na sebe pohodlné čierne nohavice, tričko i čierny sveter, pod ktorým sa črtalo väčšie bruško. Vyzerá to, že je už v pokročilom štádiu tehotenstva. Hoci doteraz tehotenstvo oficiálne nepotvrdila, zdá sa, že v súkromí sa na príchod novej ratolesti poctivo pripravuje. Nedávno totiž zverejnila záber, kde si prezerala luxusné detské postieľky pre bábätká.

Koľko detí Boris Kollár má, začína byť ťažká matematika. Týždenníku PLUS 7 DNÍ sa totižto minulý rok podarilo zistiť, že politik sa stará aj o ďalšie dve deti, pri ktorých by málokto tipoval, že by mohli byť jeho. Podľa našich informácií je ich matkou kolotočiarka Ľudmila Kudriová, s ktorou randil Kollár v minulosti, keď mala brunetka šestnásť rokov. Tajiť otcovstvo nie je u boháča nič nové. Niektoré deti zapieral aj v minulosti, priznal ich až pred vstupom do politiky.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak