Type to search

SPRÁVY

“Schoval ju do technickej miestnosti medzi trubky!” Richerová ďalej šokuje, Kollár má po chlebe!

Barbora Richterová (34) rozpútala vojnu s otcom svojich synov Borisom Kollárom (57). Tomu evidentne nevie odpustiť, že sa na ňu a ich deti vykašľal. Už koncom minulého roka totiž verejne priznala, že Kollár sa o chlapcov Artura (11) a Aarona (8 mes.) nezaujíma. S pomocou právnika sa preto Richterová dala do boja.

Nielenže chcela zbaviť synov jeho priezviska, ale podľa našich informácií žiada aj úpravu výživného. Ako totiž tvrdí, ich deti si zaslúžia žiť v rovnakom blahobyte, ako žije ich otec a jeho ďalší potomkovia. Richterová exkluzívne a bez okolkov Novému Času priznala, čo od Kollára žiada a prečo.

Prečo ste sa rozhodli podniknúť právne kroky na upravenie rodičovských povinností s Borisom Kollárom?

Náš syn sa narodil v roku 2011. Celé roky sme žili ako pár a ten pocit vo mne budoval. Po rokoch sme túžili po druhom dieťati, a keďže moje prvé tehotenstvo bolo vysoko rizikové a celý čas som bola v nemocnici, dohodli sme sa, že najprv všetko pripravíme na príchod bábätka, ak by sa situácia zopakovala. Dokonca tvrdil, že chce, aby sme na šestonedelie prišli k nemu bývať, pretože uňho je krajšie prostredie a môžem chodiť kočíkovať do lesa. A potom uvidíme ako ďalej.

Aaron sa narodil 9. 7. 2022, v tom čase bol Boris na ostrove Capri. Zavolala som mu, že rodím, a on mi povedal, že ako si to predstavujem rodiť o mesiac skôr, že jemu sa teraz nechce odísť. Prepustili nás 13. 7., Boris po nás prišiel a doma si so synom urobil fotku. Ďalšia párminútová návšteva prebehla až o vyše mesiaca neskôr – 21. 8., keď si Boris urobil druhú fotku.

Do môjho zverejnenia v novembri 2022 už ďalšia návšteva nebola! Po mojom mediálnom výstupe som si našla právnika, ktorý začal komunikovať s jeho právnikom v decembri 2022. Na Vianoce sa deťom neozval vôbec, až do Nového roka, keď zobral Artura lyžovať na pár dní s Andreou Heringhovou. Na jarné prázdniny som odišla so starším synom do Dubaja. Boris tam bol v tom čase opäť s Andreou Heringhovou v hoteli kúsok od nás. V správach som mu ostro vyčítala nezáujem o deti, že sa ani nezastaví za synom, keď je od nás pár minút! Na základe tejto hádky si zablokoval v telefóne mňa aj syna Artura! Odvtedy s ním nemáme žiadny kontakt, o deti sa nezaujíma. Je teda ťažké dohodnúť sa s niekým, kto nekomunikuje, preto som podala návrh na súd.

Ako sama zvládate výchovu dvoch maloletých chlapcov?

Výchovu a starostlivosť o deti zvládam, ale najmä Artur vo svojom veku potrebuje otca a vidno na ňom, že mu chýba otec, priateľ a vzor v jednej osobe. V týždni mi so starostlivosťou pomáha opatrovateľka, ktorú navrhol Boris, ešte keď som bola tehotná, pretože povedal, že on mi nepomôže a nemáme ani jednu babku a ja tiež potrebujem ísť napríklad k lekárovi. Zároveň má pocit, že keď ju zaplatí, tak sa nemusí venovať vôbec. Cez víkendy som s deťmi sama.

Tvrdíte, že pán Kollár vlastní viacero nehnuteľností aj v zahraničí. Boli ste v niektorej z nich s ním?

Boris vlastní nehnuteľnosti v Dubaji, na Malorke a v Thajsku, kde sme dovolenky trávili spoločne. Dovolenky sme trávili aj vo vile na ostrove Capri, ktorú má údajne prenajatú. Samozrejme, že tieto nehnuteľnosti navštevujú aj ostatné matky.

Mrzí vás, že ste dospeli s pánom Kollárom do štádia, že je váš vzťah a rodičovstvo na bode mrazu?

Ako matka odpovedám, že mi je ľúto, že moji synovia nebudú vyrastať so svojím otcom v spoločnej domácnosti, ale snažila som sa urobiť pre to všetko. Áno, verila som Borisovým klamstvám o spoločnom živote a rodine, čo si budem ešte veľmi dlho vyčítať kvôli svojim deťom.

Viete o tom, že pán Kollár čaká ďalšie dieťa, ktoré sa má narodiť v máji? Stretli ste sa niekedy s Laurou Vizváryovou, ktorá s ním uplynulé mesiace trávila dovolenky v Dubaji?

Áno, viem o tom, že Boris čaká v poradí 15. dieťa s Laurou Vizváryovou. Osobne ju nepoznám, stretla som ju iba raz, keď som prišla k Borisovi domov z tehotenskej poradne a on ju schoval do technickej miestnosti medzi trúbky. O tejto osobe som sa dozvedela až ako tehotná. Spýtala som sa ho, či sa chce rozísť, odpovedal mi, že nie, že nás nechce stratiť, že nechce prísť o rodinu, a že nás miluje. Povedal, že to preňho nič neznamená, že to ukončí a mám sa sústrediť na bábätko. Bola som v druhom trimestri a bol zázrak, že som vtedy nepotratila. V tom čase som sa dozvedela o tom, že má ďalšie 2 deti s Ľudmilou Kudriovou, o čom ma on sám informoval. Bohvie, koľko ich v skutočnosti má.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak