Type to search

ŠOUBIZNIS

Dominika Gottová opäť na dne! Dcéra hviezdy si medzi bezdomovcami pochvaľuje

Väčšina detí bohatých rodičov sa nemá zle ani po ich smrti. Iné je to však v prípade dcéry Karla Gotta († 80) Dominiky, ktorá ide z jedného „prúseru“ do druhého. Jej vzťah s fínskym hudobníkom Timom Tolkkim (57) stále nie je ideálny a po tom, čo od neho niekoľkokrát ušla, čelí novej výzve. Vyriešila ju netradične. Aby neumrela od hladu, chodí sa stravovať medzi bezdomovcov.

Príbeh Dominiky Gottovej je na zaplakanie. Kým nestretla svoju životnú lásku, fínskeho hudobníka Tima Tolkkiho, študovala a písala pre rockový magazín.

Tim však bojuje s maniodepresívnymi stavmi a nie je živiteľom rodiny. Kým žil Karel Gott, Dominiku podporoval. Pred smrťou jej dal 10 270 eur. Navyše si vôbec nesadli s vdovou Gottovou, ktorá s dcérami zdedila takmer všetko.

Dominika mala záujem o ďalšie dedičstvo, nakoniec sa ho vzdala s komentárom: „Kto sa chcel napakovať, sa napakoval.“ Čudné je, že v tejto situácii odmietla prepožičať svoje meno kaviarni Café Karel, z čoho by nejaký príjem mala. Vo Fínsku poberala podporu vo výške 1 711 eur mesačne, ale už na ňu nemá nárok. Tim sa živí ako lektor hry na gitaru.

„Takmer vôbec nevychádza z domu, pôsobí nešťastne,“ prezradil o Dominikom aktuálnom stave zdroj pre Expres.cz s tým, že ju zlá finančná situácia prinútila stravovať sa v útulku pre bezdomovcov. „Pochvaľuje si, že ju to skoro nič nestojí a slušne sa naje,“ vykreslil informátor.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak