Type to search

DOMÁCE

Postrelenej kadetke Miške sa v nemocnici zhoršil stav! TVRDÉ slová o odvolaní Mikulca s Hamranom

Kadetka Michaela, ktorú postrelil pedagóg Vladimir Šeparnev na policajnej akadémii, sa po náročných operáciách a hospitalizácii vrátila domov. Teraz je však opäť v nemocnici.

Dvadsaťročnú Michaelu 1. marca postrelil na zakázanom streleckom krúžku pedagóg Vladimir Šeparnev. Mladú kadetku zranil tak nešťastne, že jej život doslova visel na vlásku. Lekárom sa ju podarilo stabilizovať, avšak mladá športovkyňa bude mať doživotné následky v podobe ochrnutých dolných končatín. Potom, čo ju z nemocnice prepustili, tam po niekoľkých týždňoch skončila znova. Zhoršil sa jej zdravotný stav.

Ako informuje portál čas.sk, Miška dostala nemocničnú baktériu. Po vyliečení by ju mali previezť do rehabilitačného centra v Kováčovej. “Dostala antibiotiká kvôli nemocničnej baktérii, ale musia zabrániť tomu, aby sa zápal rozšíril ďalej,” povedal pre portál Miškin otec.

Otec postrelenej kadetky ďalej povedal, že je v kontakte s rektorkou akadémie Luciou Kurilovskou, ktorá im pomáha. “Keď bolo treba pomôcť s urológom, obratom volala do Nemocnice sv. Michala a do piatich minút sme boli očakávaní. Nehovorím, že sa z toho nechce vyzuť, ale mne pomohla najviac zo všetkých. Ak by sme dali stínať hlavy, tak prečo sa obišiel minister či policajný prezident?” pýta sa nešťastný otec.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak