Type to search

ŠOUBIZNIS

Podriadenie sa diablovi?! Vyjadrenie herečky Mária Bartalos na LGBTI komunitu spustilo lavínu!

Jej názory mnohých pobúrili! Herečka Mária Bartalos (28), niekdajšia veľká hviezda seriálu Oteckovia, sa pred rokmi utiahla do úzadia, v roku 2018 sa vydala a porodila synov Noela (3) a Jonatána (1).

Mala našliapnuté na hviezdnu kariéru a na stole sa jej kopili ponuky. Žiaru reflektorov však vymenila za náboženskú vieru, ktorej úplne prepadla. Z niekdajšej hviezdy sa stala zarytá kresťanka, ktorá sa aktuálne vyhlasuje za motivátorku k životu s Bohom. Namiesto šírenia lásky sa však pustila do LGBTI+ komunity a bez okolkov hovorí o diablovi a zatratení.

„Uplynulo 5 rokov, odkedy sa zo mňa stal nový človek. Týchto päť rokov sa ani nedá porovnať s tými 23 rokmi pred nimi. Ak si niekto myslí, že život bez Boha je o dosť lepší, zaručene pravý život s Bohom ešte nezažil,“ priznala Bartalos, ktorá sa len nedávno s manželom a deťmi vrátila z vidieka do veľkomesta a stanovila si nový životný cieľ.

Svojimi názormi mnohých zaskočila a výnimkou nebol ani jej kolega, herec Marián Mitaš, ktorý sa jej cez sociálne siete spýtal: „Je láska dvoch mužov alebo žien tiež láska?“ Jej reakcia na seba nenechala dlho čakať a otázka kolegu ju vyburcovala k veľmi silným slovám.

„Od Boha určite nie. Boh má jasné stanovisko. Po preštudovaní Biblie človek sám zistí, aké sú požehnania a odmeny od Boha, pokiaľ bude jeho nariadenia rešpektovať, a aké sú kliatby v prípade, ak nie. Znie to možno tvrdo, ale svet je tvrdší a horší. Boh je záchrana pred tým všetkým,“ napísala Mary, čím naznačila, že členovia LGBTI+ komunity sú podľa nej zatratení.

„Ľuďom, ktorých stvoril, dal z lásky aj možnosť voľby, slobodu, aby spravili rozhodnutie, či budú počúvať na jeho slovo, alebo sa podradia diablovi,“ dodala.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak