Type to search

SPRÁVY

Remišová chce zachrániť Slovensko pred hochštaplermi. Veronika, čo tak sa pozrieť do zrkadla

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky máj 29

Poslankyňa Remišová, vyštudovaná bábkoherečka a predsedníčka strany Za ľudí, sa na sociálnej sieti vyjadrila k vystúpeniu Roberta Kaliňáka zo Smeru, v relácii Na telo. Zaujímavé je, že sa ale nezamerala aj na jeho oponenta „demokrata“ Jaroslava Naďa. Ten napríklad tvrdil, že „štátny občan Slovenska bol v Rusku prebrať finančné zdroje v prospech politickej strany Smer na manipuláciu volieb.“ Zdroj však nepovie, ako to zistil ako obyčajný poslanec tiež nie.. Vráťme sa ale k Remišovej a Kaliňákovi.

„Vo víkendovej diskusnej relácii spochybnil Robert Kaliňák platnosť referenda o vstupe do Európskej únie pred takmer dvadsiatimi rokmi, čo sú absolútne bludy. Je mimoriadne nebezpečné, ak politici začnú spochybňovať civilizačné a hodnotové základy, na ktorých stojí náš štát. Tvrdeniami o zmanipulovanom referende, Smer spochyňuje samotnú legitimitu vstupu Slovenska do EÚ, čo je úplné šialenstvo,“ napísala Remišová.

Nuž, pani Remišová teda za civilizačný a hodnotový základ Slovenska pokladá naše členstvo v Európskej únii. Možno by sa teda naša odborníčka mohla nabudúce vyjadriť aj k tomu, čo si myslí o tom, že terajšia EÚ robí všetko preto, aby malé a chudobné krajiny, akou je napr. Slovensko, nemali právo veta.

„V septembri naozaj pôjde o všetko, pretože Smer je schopný všetkého. Aj toho, že Slovensko vytrhne zo spoločenstva štátov EÚ šírením bludov o neplatnom referende. Nesmieme dovoliť, aby zopár nepoctivých politických hochštaplerov zničilo našu budúcnosť!“ uzavrela poslankyňa.

K tomuto už asi len toľko: Keď pani Remišová hovorí o „politických hochštapleroch,“ myslí tým aj vlády, v ktorých sedela? Tie dve, ktorým sa podarilo naozaj „historicky zapísať do našich dejín?“

Koľko prevádzok padlo na kolená, počas ich vládnutia? Koľko ľudí zomrelo po celonárodných testovaniach? A koľko na kolaterálne úmrtia, keďže sa odkladali operácie a to aj pri tretej vlne, lebo hochštapleri nerátali s tým, že príde?

A čo vaše pexeso pani Remišová? Keď už sme pri tých hodnotách? Nechceli by ste zaň konečne ospravedlniť? Apropó, stihlo ministerstvo, ktoré ste donedávna viedli, okrem nákupov vešiakov a dizajnového nábytku, už poslať dôchodcom tie tablety?

A vyjadríte sa teda aj k pánovi Naďovi? Ktorý po „odbornej právnej analýze“, ktorú zverejnil na sociálnej sieti, týždne potom, ako daroval majetok štátu Ukrajine, a ktorú mu nepísali ani právnici, a ani to vlastne nebola analýza, tvrdí, že vie, že voľby zmanipuluje Rusko a Smer?

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak