Type to search

ŠOUBIZNIS

Heribanova exmanželka ŠOKUJE: Slová, ktoré by od nej nikto nečakal

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky jún 11

Ubehli už viac ako dva týždne od smrti zbožňovaného Dana Heribana († 43). Jeho exmanželka Slávka Halčáková (48) urobila výnimku a konečne prehovorila na kameru.

Po hercovej smrti vyplávalo na povrch viacero informácií z jeho života, a tak prišlo na pretras aj manželstvo so Slávkou.
O svadbe Dana Heribana a Slávky Halčákovej, ktorá sa konala v roku 2005, takmer nikto nevedel a verejnosť sa o šťastnej udalosti dozvedela až mesiac po obrade. Dvojica po celý čas svoj vzťah nekomentovala, no po dvoch rokoch prišiel šok. Náhly rozvod. A vinnou mala byť práve éterická Halčáková, ktorá mala robiť Heribanovi zo života hotové peklo.

Herečka však na exmanžela nezabudla a venovala mu príspevok na sociálnej sieti. „Leť. Ďakujem ti, že sme kúsok cesty prešli spolu, aj vďaka tebe som tou Slávkou, ktorou som teraz. Ešte nenachádzam slov, vyprevádzam ťa s láskou, leť,” napísala. Nechýbala ani na pietnej rozlúčke, kde sa s ním rozlúčili najbližší a fanúšikovia. Najnovšie o Danovom odchode prehovorila pre jojkársky Top Star. „Že… to bol jeho čas. Napriek všetkému proste cítim, že to bol jeho čas a.. nenachádzam na to slov. Som rada, že sme s Danim mali ten vzťah vyriešený, že sme si to vyčistili, že sme si jeden druhému želali… a že sme vlastne jeden druhého odovzdali tej svojej láske. Tak ako ja som našla svoju lásku, tak aj Dani našiel lásku… ale proste bolí to, prežili sme spolu päť a pol roka života a…” na viac sa zdrvená herečka už nezmohla.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak